Januari 26, 2023 in Nganyari Komunitas

Ngrameke Buffalo Business First's 2022 40 Under 40 Class!

Kita pengin nguwuh lan ngucapake selamat marang salah sawijining anggota dewan, JulieAnne Barber,…
Read More
Waca More News

Ndhukung kulawarga lan profesional kanggo nguatake wong sing ora duwe kabisan supaya bisa nggayuh potensine.

Parent Network of WNY minangka lembaga nirlaba sing nyedhiyakake pendhidhikan lan sumber daya kanggo kulawargane individu kanthi kabutuhan khusus (lair nganti diwasa) lan kanggo profesional.

Kita nyedhiyakake Dhukungan lan pendhidhikan 1-on-1 liwat sumber daya, lokakarya lan kelompok dhukungan kanggo mbantu kulawargane wong sing ora duwe kabisan kanggo mangerteni cacat lan navigasi sistem layanan dhukungan.

Nggawe Donasi

Testimoni

"
Latoya Ranselle

"Pancen nggumunake ndeleng kabeh semangat iki sing ditampilake kanggo perkara sing pengin dideleng ing wilayah WNY sing mengaruhi komunitas cacat."

"
Michelle Horn

"Program Kepemimpinan Parent tenan mbantu aku jaringan lan nggawe ikatan kanca lan kulawarga karo wong tuwa liyane sing duwe anak cacat."

"
Anonymous

"Kelas kasebut menehi kawruh lan keberanian kanggo dadi advokat kanggo putriku. Dheweke apik banget. Dheweke manggon ing omah klompok, kerja telung dina seminggu ing Bengkel Cantalician lan pindhah menyang dina-hab rong dina seminggu."

Events Upcoming

Ora ditemokake!
mbukak More

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org