Muga 5, 2022 in Nganyari Komunitas, Cacat Pangembangan, Informasi lan Sumber Daya

Tanggal Sesi Pintu Ngarep kanggo OPWDD (Kasedhiya Sesi Inggris lan Spanyol)

Iki minangka tanggal ing ngisor iki kanggo Sesi Pintu Ngarep karo Kantor kanggo Wong Kanthi Pembangunan…
Read More
Muga 4, 2022 in Coronavirus, Cacat Pangembangan, Informasi lan Sumber Daya

Input saka Kulawarga / Pengasuh Individu sing duwe IDD Dibutuhake babagan Tanggapan New York kanggo COVID-19

Kita ngerti manawa wong sing duwe IDD lan anggota kulawarga ngadhepi tantangan unik sajrone pandemi. …
Read More

Ndhukung kulawarga lan profesional kanggo nguatake wong sing ora duwe kabisan supaya bisa nggayuh potensine.

Parent Network of WNY minangka lembaga nirlaba sing nyedhiyakake pendhidhikan lan sumber daya kanggo kulawargane individu kanthi kabutuhan khusus (lair nganti diwasa) lan kanggo profesional.

Kita nyedhiyakake Dhukungan lan pendhidhikan 1-on-1 liwat sumber daya, lokakarya lan kelompok dhukungan kanggo mbantu kulawargane wong sing ora duwe kabisan kanggo mangerteni cacat lan navigasi sistem layanan dhukungan.

Nggawe Donasi

Testimoni

"
Latoya Ranselle

"Pancen nggumunake ndeleng kabeh semangat iki sing ditampilake kanggo perkara sing pengin dideleng ing wilayah WNY sing mengaruhi komunitas cacat."

"
Michelle Horn

"Program Kepemimpinan Parent tenan mbantu aku jaringan lan nggawe ikatan kanca lan kulawarga karo wong tuwa liyane sing duwe anak cacat."

"
Anonymous

"Kelas kasebut menehi kawruh lan keberanian kanggo dadi advokat kanggo putriku. Dheweke apik banget. Dheweke manggon ing omah klompok, kerja telung dina seminggu ing Bengkel Cantalician lan pindhah menyang dina-hab rong dina seminggu."

Events Upcoming

Ora ditemokake!
mbukak More

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org