Piranti Teknologi Bantuan (AT).

Iki tegese item, piranti utawa piranti lunak apa wae, sing digunakake kanggo nambah, njaga, utawa nambah kemampuan fungsional siswa sing cacat.

Piranti teknologi bantu (AT) tegese barang, piranti utawa piranti lunak, apa sing dituku sacara komersial saka rak, diowahi, utawa disesuaikan, sing digunakake kanggo nambah, njaga, utawa ningkatake kemampuan fungsional siswa sing cacat. Layanan AT tegese layanan apa wae sing langsung mbantu siswa sing ora duwe kabisan nalika milih, tuku utawa nggunakake piranti teknologi bantu. Layanan AT kalebu evaluasi kabutuhan, koordinasi karo terapi lan layanan liyane, pilihan lan tuku piranti AT lan latihan kanggo siswa lan/utawa yen cocog karo kulawarga siswa.

Resource Links

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org