Apa Autisme?

Autisme minangka istilah umum kanggo klompok kelainan kompleks perkembangan otak.

Autisme bisa digandhengake karo cacat intelektual, kesulitan ing koordinasi motor lan perhatian lan masalah kesehatan fisik kayata masalah turu lan weteng.

American Psychiatric Association (APA) nemtokake kelainan spektrum autisme (ASD) minangka kondisi perkembangan sing kompleks sing nyangkut tantangan terus-terusan ing interaksi sosial, komunikasi wicara lan nonverbal, lan prilaku sing diwatesi / diulang. Efek ASD lan keruwetan gejala beda-beda ing saben wong.

Resource Links

  • Masyarakat Autisme WNY - Sumber daya ing wilayah WNY kanggo individu sing pengin sinau luwih lengkap babagan kelainan spektrum autisme. 
  • Autisme Ngomong - Nyedhiyakake pitulungan lan informasi kanggo wong sing duwe kelainan spektrum autisme.
  • Asosiasi Autisme Nasional - Nawakake program, sumber daya, pelatihan, lan webinar babagan kelainan spektrum autisme. 
  • Dewan Nasional babagan Autisme Parah - Nyedhiyakake informasi, sumber daya lan solusi kanggo individu, kulawarga lan pengasuh sing kena pengaruh autis lan kelainan sing gegandhengan. 

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org