Tim Boling

Tim Boling

Tim minangka CEO saka Compeer International. Compeer nggampangake dhukungan emosional sosial non-klinis liwat hubungan sukarelawan siji-kanggo-siji sing penting kanggo pemulihan kesehatan mental individu. Compeer dumunung ing 52 lokasi ing patang negara lan 8 negara. Dheweke manggon ing sisih kulon Buffalo lan dadi bapak saka anak angkat kanthi kabutuhan khusus.

Papan - John R Drexelius Jr

John R. Drexelius, Jr. Esq.

John R. Drexelius, Jr minangka pengacara sing berpengalaman kanthi macem-macem keahlian pamrentah, hukum, politik lan administratif. Dheweke wis entuk pengalaman pamaréntahan luwih saka 32 taun lan wis dadi Asisten Jaksa Wilayah ing Erie County, Asisten Jaksa Agung Negara New York lan penasihat sawetara Senator Negara Bagian New York.

Papan - Kristin Dudek

Kristin Dudek

Kristin Dudek minangka Guru Pendidikan Khusus Bersertifikat lan saiki dadi Direktur Pelayanan Kepegawaian Murid ing Distrik Sekolah Pusat Kota Salamanca. Dheweke duwe pengalaman luwih saka 22 taun ing macem-macem kapasitas nggarap kulawarga lan siswa kanthi kabutuhan khusus wiwit Lair nganti umur 21 lan luwih. Dheweke uga saiki dadi pemangku kepentingan ing Albany babagan peraturan Part 200 sing bakal teka.

Papan-Lauren-Ferranti

Lauren Ferranti

Lauren Ferranti nampa gelar Bachelors of Science saka State University of New York ing Buffalo lan nampa gelar Master of Business Administration ing 2014. Lauren aktif banget ing macem-macem organisasi ing Buffalo lan minangka panyengkuyung sing kuat kanggo sukarelawan lan nggawe bedane ing wilayah kasebut. . Lauren wis melu kerja lan dadi sukarelawan karo wong sing duwe kabutuhan khusus wiwit sekolah menengah. Semangat dheweke kanggo ndhukung lan menehi kesadaran kanggo komunitas Buffalo minangka perkara sing terus-terusan diupayakake.

Papan - Joseph Gardella

Joseph Gardella, Jr., Ph.D.

Joseph Gardella minangka wong tuwa saka rong bocah kanthi kabutuhan khusus sing lulus saka sekolah Buffalo lan aktivis pendidikan lan lingkungan sing wis suwe ing WNY. Dheweke ngarahake Kemitraan Ilmu lan Teknik Interdisipliner (ISEP, isep.buffalo.edu) karo Sekolah Umum Buffalo, inisiatif pendhidhikan STEM $10M ing 12 sekolah Buffalo, minangka bagean saka tanggung jawabe minangka Profesor Kimia SUNY ing Kimia ing Universitas ing Buffalo. Dheweke lan kulawargane manggon ing Buffalo Utara.

Papan - Donna - Gonsor

Donna Gonser

Bendahara CPA

Donna Gonser minangka Direktur Auditing lan Akuntansi ing Lumsden McCormick, LLP, ing ngendi tanggung jawab klien utamane yaiku manajemen lan ngawasi layanan sing diwenehake kanggo organisasi lan perusahaan layanan profesional. Dheweke duwe keahlian khusus karo organisasi amal, yayasan, lembaga pemerintah, panguwasa umum lan institusi pendidikan, kalebu perguruan tinggi, universitas lan sekolah swasta lan piagam.

Harold N. Harden, Jr.

Harold N. Harden, Jr minangka Penasihat Sekolah Bersertifikat Negara New York lan Penasihat Kesehatan Mental Berlisensi kanggo Sekolah Umum Buffalo ing Pusat Pelatihan Pekerjaan #42. Dheweke ngajar kelas Pembangunan Sosial kanthi penekanan ing Transisi menyang Dewasa, koordinat transisi siswa; dadi penasehat Grup Keterlibatan Orang Tua, lan sawetara komite/tim ing sekolah. Harold ngewangi siswa lan kulawargane kanggo nyambung karo OPWDD, ACCES-VR, lan macem-macem program lan layanan sing gegandhengan karo wong sing ora duwe kabisan pembangunan. Dheweke minangka bapak saka bocah sing cacat.

Janice McKinnie

Janice McKinnie

Ketua-Pilih

Janice E. McKinnie dadi Direktur Eksekutif True Community Development Corporation, lengen pangembangan komunitas True Bethel Baptist Church. Dheweke dadi instrumental kanggo nggawe omah sing terjangkau lan pangembangan ekonomi ing sisih wétan Buffalo. Dheweke duwe komitmen kanggo nyedhiyakake pendhidhikan lan sumber daya kanggo mbantu kulawarga lan individu sing duwe kabutuhan khusus.

Papan - Brad Watts

Bradford Watts

Ketua

Bradford R. Watts, Koordinator Hubungan Komunitas ing People Inc. nampa MA ing Teori Komunikasi saka SUNY Buffalo State, dheweke dadi Ketua Dewan ing Parent Network minangka wakil saka People Inc., lan mbah kakung kanggo bocah-bocah sing nampa layanan intervensi awal. Dheweke semangat kanggo layanan kanggo masyarakat. Pak Watts serves ing Papan kanggo The Buffalo Urban League, Omah Peluang Made Equal, lan Presiden Dewan Komunitas saka Buffalo Janji Neighborhoods. Ing efforts layanan liyane kang; dheweke minangka mentor part-time kanggo siswa ESL ing divisi Pendidikan Dewasa Buffalo minangka mentor kanggo Erie Community College, lan dadi pandhita NYS liwat gereja Dayspring Church of God of Prophecy ing Buffalo.

Aplikasi kanggo dadi bagéan saka Papan.

aplikasi

Apa sampeyan anggota dewan? Mlebu kene.

Login Anggota Dewan

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org