Cacat pangembangan bisa uga beda-beda.

Cacat perkembangan (DD) minangka kelainan tartamtu sing bisa kedadeyan kapan wae saka sadurunge lair bayi, nganti umur 22. Cacat perkembangan bisa uga beda-beda. Kahanan cacat perkembangan bisa nyebabake bocah berkembang luwih alon, utawa ngalami kesulitan lan keterbatasan fisik, utawa duwe masalah sinau lan tuwuh kaya bocah-bocah liyane. Kadhangkala individu duwe luwih saka siji kondisi utawa cacat.

Pusat Kontrol lan Nyegah Penyakit (CDC) ngenali cacat perkembangan minangka klompok kondisi amarga cacat ing wilayah fisik, sinau, basa, utawa prilaku. Kahanan kasebut diwiwiti sajrone periode pangembangan, bisa nyebabake fungsi saben dina, lan biasane ana ing salawas-lawase urip.

Resource Links

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org