Sampeyan bisa gabung karo Jaringan Induk WNY dadi juara kanggo wong sing ora duwe kabisan! Sumbangan wektu, katrampilan, kawruh utawa dhukungan finansial bakal mbantu Jaringan Induk nguatake kulawarga lan komunitas.

Jaringan Induk WNY minangka organisasi amal sing ora duwe bathi sing dibentuk miturut Bagean 501(c)3 Kode Pendapatan Internal AS. Sumbangan kanggo Parent Network bisa disudo pajak minangka sumbangan amal kanggo tujuan pajak penghasilan federal AS. Ora ana watesan sumbangan utawa watesan kanggo kontribusi menyang Jaringan Induk.