Apa anak sampeyan duwe masalah sinau? Apa anak sampeyan nandhang kesulitan ing sekolah sing dadi alangan kanggo sinau?

Rembugan karo guru anak utawa profesional liyane ing sekolah sing bisa mbantu mutusake dhukungan apa sing dibutuhake. Sawise kabeh dhukungan kelas wis dicoba, bisa uga wektune kanggo mriksa Pendidikan Khusus.

Apa sing sampeyan lakoni yen anak sampeyan butuh bantuan ekstra supaya bisa sukses ing sekolah nanging ora nduweni kualifikasi kanggo Pendidikan Khusus? Takon babagan Rencana 504! Rencana iki ngembangake akomodasi lan layanan sing perlu kanggo anak sampeyan supaya bisa melu pendidikan.

Resource Links

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org