Program iki nawakake klompok dhukungan kulawarga & pengasuh gratis

Dheweke nyedhiyakake lingkungan sing nyenengake kanggo para pengasuh individu sing dicurigai utawa didiagnosis cacat kanggo ketemu, nuduhake pengalaman, takon, sinau babagan sumber daya sing kasedhiya, lan nampa dhukungan.

Hubungi 716/332-4170 utawa info@parentnetworkwny.org kanggo informasi luwih lengkap.

Klompok Dhukungan kasedhiya

Dhukungan Dhukungan

Klompok kulawarga / pengasuh menehi kesempatan kanggo wong nuduhake pengalaman lan perasaan pribadi, strategi nanggulangi, utawa informasi langsung babagan cacat lan sumber daya.

Ngundhuh flyer kanggo dhaptar klompok dhukungan sing kasedhiya

Link - WNY's Family & Caregiver Group

Apa sampeyan pengin aran kurang kepunjulen utawa aran raos gadhahanipun? Entuk dhukungan sing dibutuhake saka Jaringan Induk WNY, Empower lan anggota klompok liyane!

Ngundhuh flyer kanggo katrangan luwih

Klompok Dhukungan Kulawarga / Pengasuh CHQ Anak-anak Kebutuhan Khusus

Dhukungan kanggo wong tuwa, anggota kulawarga, lan pengasuh bocah sing duwe kabutuhan khusus. Sambungake karo wong tuwa lan pengasuh liyane nalika ngucapake awake dhewe tanpa pambiji.

Ngundhuh flyer kanggo katrangan luwih

Charla Con Nosotros

¡Únase nosotros kanggo obtener respuestas lan preguntas lan inquietudes!

Tanggapan saka preguntas sobre… Transiciones, Educación Especial and Disapacidades, Comportamiento, Recursos tecnológicos en Buffalo and cualquier otro themes que discutir.

Folleto descarga

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org