Cacat fisik minangka kondisi sing mengaruhi wangun struktural awak lan nyebabake mobilitas, gerakan, kekuatan, utawa aspek motor liyane.

Resource Links

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org