Kebijakan Privasi

Privasi sampeyan penting kanggo Jaringan Induk WNY. Apa sampeyan minangka donor, peserta lokakarya, sukarelawan, organisasi, utawa mitra komunitas, komitmen kita kanggo nindakake bisnis kanthi jujur ​​lan nglindhungi privasi sampeyan dadi inti saka Kebijakan Privasi. Kabar iki nerangake kabijakan komunikasi lan panggunaan informasi sing diwenehake dening pengunjung sing melu aktivitas ing situs web kita, kalebu nggawe sumbangan, registrasi lan email lan korespondensi surat biasa.

Komunikasi Kita

Pengunjung parentnetworkwny.org bisa uga kudu menehi jeneng, nomer telpon lan alamat email sing bener nalika menehi sumbangan, ndhaptar bengkel, ndhaptar buletin utawa hubungi kita liwat formulir kontak. Jaringan Induk WNY ora bakal nuduhake, ngedol utawa nyewa dhaptar Peserta Jaringan Induk WNY menyang organisasi liyane.

USPS: Jaringan Induk WNY, kanthi periodik nggunakake surat biasa kanggo ngirim tanggalan lan pengumuman liyane. Nanging, cara utama komunikasi kita yaiku liwat email lan pengumuman situs web. Yen sampeyan pengin mandheg nampa korespondensi sing dikirim, laporake liwat email ing info@parentnetworkwny.org utawa nelpon 716-332-4170.

email: Yen sampeyan nggunakake formulir kontak utawa ndhaptar kanggo nampa newsletter, sampeyan bisa uga kudu menehi jeneng, email, telpon lan pesen. Sampeyan bisa uga nampa konfirmasi elektronik saka pedagang pihak katelu, MailChimp, kanggo konfirmasi panjalukan iki. Parent Network saka WNY, bisa periodik ngubungi pengunjung babagan acara tanggalan lan/utawa inisiatif. Privasi sampeyan penting, lan informasi sampeyan ora bakal dituduhake.

Pendaftaran workshop: Yen sampeyan ndhaptar bengkel, sampeyan bisa uga kudu menehi jeneng, email, telpon, jeneng bocah, distrik sekolah, umur, agensi lan kepiye sampeyan krungu babagan kita. Sampeyan bisa uga nampa konfirmasi elektronik saka pedagang pihak katelu, Klik & Ikrar utawa MailChimp, kanggo konfirmasi panjalukan iki. Parent Network saka WNY, bisa periodik ngubungi pengunjung babagan acara tanggalan lan/utawa inisiatif. Privasi sampeyan penting, lan informasi sampeyan ora bakal dituduhake.

sumbangan: Jaringan Induk WNY minangka organisasi amal sing ora duwe bathi sing dibentuk miturut Bagean 501(c)3 Kode Pendapatan Internal AS. Sumbangan kanggo Parent Network bisa disudo pajak minangka sumbangan amal kanggo tujuan pajak penghasilan federal AS.

Yen sampeyan nggawe Sumbangan kanggo Jaringan Induk WNY, sampeyan kudu menehi jeneng, email, telpon, alamat lan nomer kertu kredit. Parent Network saka WNY, ngumpulake informasi iki kanggo menehi pangakuan cocok kanggo donor lan kanggo menehi donor karo kuitansi tax-dicokot bener. Sampeyan bisa uga nampa kuitansi elektronik utawa pangakuan saka pedagang pihak katelu, Click & Pledge, panyedhiya piranti lunak registrasi lan sumbangan sing dipercaya sing uga nggunakake teknologi enkripsi. Privasi sampeyan penting, lan informasi sampeyan ora bakal dituduhake.

Opt-In/Opt-Out: Yen sampeyan ngirim informasi kanthi ngisi formulir ing situs kasebut, ndhaptar acara utawa sumbangan, sampeyan bakal milih lan ditambahake menyang email lan mailing list. Yen sampeyan ora pengin nampa email utawa korespondensi surat USPS, sampeyan bisa milih metu nalika ngisi kanthi mriksa kothak "milih metu" ing formulir utawa "unsubscribe" ing sisih ngisor email sing ditampa. Kanggo milih metu saka email utawa mail sing ora penting saka Parent Network saka WNY, please notifikasi kita ing info@parentnetworkwny.org utawa nelpon 716-332-4170. Privasi sampeyan penting, lan informasi sampeyan ora bakal dituduhake.

Survei: Kadhangkala, Jaringan Induk WNY bisa njaluk pengunjung lan peserta kanggo melu survey. Partisipasi rampung kanthi sukarela. Informasi sing diklumpukake bakal digunakake kanggo ningkatake kinerja situs web, ngukur kepuasan donor, lan ndhukung tujuan Jaringan Induk WNY. Privasi sampeyan penting, lan informasi sampeyan ora bakal dituduhake.

Links: Situs web kita ngemot pranala menyang situs web liyane. Wigati dimangerteni yen nalika kita nggawe pranala kasebut kanthi iman sing apik yen informasi sing diwenehake ing situs kasebut akurat, kita ora tanggung jawab kanggo kabijakan privasi situs liyane kasebut.

Owah-owahan ing Kebijakan Privasi: Jaringan Induk WNY nduweni hak kanggo ngganti kabijakan iki yen perlu lan tanpa kabar sadurunge. Yen owah-owahan digawe, bakal dikirim ing Kabar Privasi iki kanthi tanggal revisi.

Cara Hubungi Kita: Yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg babagan kabijakan privasi iki, hubungi kita ing 716-332-4170 utawa hubungi kita ing info@parentnetworkwny.org.

11 / 18 / 2014