Langkau ke kandungan utama
Coronavirus

Revisi Protokol kanggo Implementasi Isolasi lan Karantina Individu ing OPWDD

By September 21, 2022No Comments

Selaras karo woro-woro Gubernur Hochul sing ngangkat syarat kanggo nggunakake topeng ing fasilitas tartamtu, OPWDD ngowahi pedoman COVID-19. 

Wiwit tanggal 7 September 2022, OPWDD ora mbutuhake topeng maneh ing fasilitas sing disertifikasi utawa dioperasikake, kajaba Rumah Sakit Khusus. Masking uga ora dibutuhake sajrone transportasi. Minangka kasebut ing tuntunan ditempelake, masking isih dibutuhake ing kahanan individu tartamtu, kayata nalika wong utawa staf wis pulih saka COVID-19 utawa dicurigai kena COVID-19. 

Pandhuan iki uga njlentrehake kanthi luwih cetha babagan tuntunan isolasi lan karantina OPWDD lan ditrapake ing macem-macem setelan sing disertifikasi OPWDD.

Pandhuan iki bakal ngganti dokumen pandhuan ing ngisor iki:

  • Pandhuan COVID-19 Pasca Darurat kanggo Fasilitas lan Program sing Disertifikasi, Dioperasikake, lan/utawa OPWDD - Diterbitake 15 September 2021;
  • Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQ) Babagan Peraturan Darurat OPWDD 14 Bagian NYCRR 633.26 Panutup Pasuryan Wajib ing Layanan lan Fasilitas Sertifikasi OPWDD – Diterbitake 24 September 2021; Diowahi tanggal 30 Juni 2022
  • Revisi Protokol kanggo Implementasi Isolasi lan Karantina Individu ing Fasilitas Sertifikasi OPWDD Sawise Pajanan utawa Infeksi COVID-19 - Diterbitake 8 Juli 2022.

Matur nuwun kanggo kemitraan sing terus-terusan amarga kita terus njamin kesehatan lan safety kanggo kabeh.

Sincerely,

Kerri E. Neifeld
Komisaris

Revisi Protokol kanggo Implementasi Isolasi lan Karantina Individu ing Fasilitas Sertifikasi OPWDD Sawise Pajanan utawa Infeksi COVID-19