Langkau ke kandungan utama

Kita ing kene kanggo ndhukung kulawarga lan profesional kanggo nguatake wong sing ora duwe kabisan supaya bisa nggayuh potensial.

Matur nuwun kanggo nggayuh kita saben dina. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake Kisah Sukses anyar ing wangun artikel, video lan testimoni saka wong tuwa, pengasuh lan profesional.

Kisah Sukses Paling Anyar

Testimoni

"Minangka wong tuwa, salah sawijining perasaan sing paling ala yaiku ora duwe daya. Aku tekan titik iki bubar karo distrik sekolah putri. Aku ngerti apa sing paling apik kanggo anakku lan aku duwe dhukungan saka dokter. Distrik sekolah nolak nyedhiyakake layanan sing dibutuhake. Jaringan Induk WNY mbantu aku luwih saka sing dakkarepake. Saka telpon pisanan aku nelpon kanggo wong-wong mau, padha ngrungokake lan njupuk kula serius. Dheweke tumindak lan mbantu aku nggawe rencana. Dheweke nyetel aku karo lembaga negara sing cocog kanggo ngobrol. Sajrone seminggu ngomong karo dheweke, masalahku wis ditanggulangi lan anakku wis nampa layanan sing aku ngerti dheweke pantes. Aku matur nuwun banget kanggo Jaringan Induk WNY sing wis nulungi aku nalika aku butuh banget!
- Amy C. 

"Aku sinau carane dadi wong tuwa sing luwih apik lan mulang anak-anakku kanthi cara sing positif kanggo ngajeni aku lan nulungi tugas lan peer tanpa padu. Kita ngurmati saben liyane lan kepiye hubungane karo rutinitas saben dina kanthi cara sing anyar. Aku ora bisa pitutur marang kowe carane apik iku minangka ibu kanggo ora dadi "yeller" maneh. Matur nuwun Joe Clem lan Parent Network kanggo kelas ganti urip iki.
– Lisa B. Rawuh Nurtured Heart Approach

"Matur nuwun Parent Network. Sampeyan minangka dhukungan lan sumber daya sing luar biasa kanggo wong tuwa.
- Rosemary A.

"Pancen nggumunake ndeleng kabeh semangat iki sing ditampilake kanggo prekara sing pengin dideleng ing wilayah WNY sing mengaruhi komunitas cacat."
– Latoya Ranselle

"Aku mikir 'sampeyan ngerti kabeh nganti saiki karo putriku katon kaya gelut karo sekolah' lan mungkin liwat partisipasi ing proyek iki, aku bisa sinau babagan cara perang kanthi luwih wicaksana, lan bisa uga ora dadi mungsuh, lan kebeneran aku ketemu sing. Salah sawijining perkara paling gedhe sing aku temokake nalika melu yaiku perang kanthi semangat nanging ora kanthi emosi lan sampeyan katon luwih maju babagan perkara sing sampeyan nyoba kanggo nganjurake anak sampeyan.
- Jennifer Mazur

"Kelas kasebut menehi kawruh lan keberanian kanggo dadi advokat kanggo putriku. Dheweke apik banget. Dheweke manggon ing omah klompok, kerja telung dina seminggu ing Bengkel Cantalician lan lunga menyang dina-hab rong dina seminggu.
- Anonim

"Aku ndhaptar seri Kepemimpinan Parent amarga aku pengin terus mbantu advokasi kanggo anakku uga mbantu wong tuwa liyane sinau babagan advokasi kanggo anak-anake uga."
- Ebony Davis-Martin

"Saka kene minangka asil langsung saka kepemimpinan iki program Aku mutusaké kanggo pindhah menyang D'Youville lan njaluk master ing dietetics supaya aku bisa resmi ngandhani wong carane ngganti gaya urip liwat Nutrition dening dadi ahli diet kadhaptar.
- Shakira Martin

“Matur nuwun. Formulir [informasi] mung sing kita butuhake lan bakal menehi kesempatan kanggo dadi mitra sing padha karo tim CSE kanggo nyengkuyung masa depan putrine. Sampeyan kudu tresna wong ing Parent Network, sumber komunitas gedhe sing siap kanggo nggampangake lan mbantu apa wae sing perlu. Minangka wong tuwa saka bocah sing ora duwe kabisan lan minangka advokat, sampeyan mesthi dadi sumber pertamaku.
- A Advokat wong tuwa

"Bojoku, dadi bagéan saka grup sinau Alkitab wong wadon virtual. Dheweke bubar ngirim buletin Parent Network liwat email menyang wong wadon ing grup sing manggon ing Costa Rica. Wong wadon mau duwe anak lanang sing cacat lan dheweke nglaporake maneh marang bojoku yen dheweke pancen nyambung menyang salah sawijining tautan sing kasedhiya ing buletin lan minangka sumber sing migunani banget.
- A Advokat wong tuwa

"Minangka profesional sing nglayani individu lan kulawargane bocah lan wong diwasa sing duwe cacat intelektual / pangembangan I / DD, aku ora bisa ngomong kanthi cukup babagan nilai dhukungan lan pitulungan Parent Network kanggo kulawarga ing komunitas kita. Aku ajeg partner karo PNWNY, ing proyek related kanggo dhukungan, advokasi, lan pendidikan. Kita bubar kerja sama ing webinar dhukungan kulawarga: Mbukak maneh Sekolah, lan Cara Advokasi Paling Apik kanggo Siswa Sampeyan Kanthi Kebutuhan Khusus Sajrone Pandemi. Tim kasebut cepet nuduhake sumber daya lan informasi sing entuk manfaat kanggo wong-wong sing kita layani. PNWNY minangka pokok saka komunitas layanan kabutuhan khusus.
- Alan Venesky

"Program Kepemimpinan Parent tenan mbantu aku jaringan lan nggawe ikatan kanca lan kulawarga karo wong tuwa liyane sing duwe anak cacat."
- Michelle Horn

"Program Kepemimpinan Parent tenan mbantu aku jaringan lan nggawe ikatan kanca lan kulawarga karo wong tuwa liyane sing duwe anak cacat."
- Michelle Horn

"Aku wis melu luwih saka 15 lokakarya lan percaya yen aku wis nggawe prabédan. Aku rumangsa saiki bisa nganjurake anakku lan dheweke bisa nganjurake awake dhewe. Yen aku ora melu lokakarya iki, aku ora ngerti apa sing bakal ditindakake kanggo mbantu anakku ing pendidikan. Dheweke saiki apik banget ing sekolah lan ing omah.

Aku matur nuwun banget kanggo organisasi Parent Network minangka anggota induk CSE, bebarengan karo bojoku, kita nuduhake kabar apik karo saben wong tuwa sing kita sesambungan lan pentinge melu lan sinau sabisane.
– Dr. Pamela A.

Ndhaptar kanggo nampa acara paling anyar, warta lan sumber daya.

Ayo Dolan

Jaringan Induk WNY
1021 Broadway Street
Buffalo, NY 14212

Contact Us

Garis Dhukungan Keluarga:
Inggris – 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Bebas Pulsa - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org