Потребни се волонтери

Волонтерите играат важна улога во успехот на родителската мрежа на WNY. Мрежата на родители е благодарна за многуте волонтери и практиканти кои ни помогнаа да ја постигнеме нашата мисија низ годините со донирање на своето време и таленти.

Сакате да направите разлика? Имате неколку слободни часови?

Дали сакате да помогнете со работилници и други настани, да му помогнете на одделот за маркетинг со развивање флаери, да подготвувате пораки или да ги понудите вашите таленти на родителската мрежа на WNY?

За да се вклучите, ве молиме јавете ни се на -716 332 4170- или е-мејл info@parentnetworkwny.org

Ви благодариме!

Пријавете се за да ги добивате нашите најнови настани, новости и ресурси.

Дојдете во посета

Матична мрежа на WNY
1021 улица Бродвеј
Бафало, NYујорк 14212

Контактирајте нѐ

Линии за семејна поддршка:
Англиски – 716-332-4170
Еспанол – 716-449-6394
Бесплатен - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org