лизарели

Лизарелис Али

Специјалист за двојазична семејна поддршка
Џенифер А.

Џенифер Аројо

Специјалист за двојазична семејна поддршка
nancy

Ненси Кембел

Директор за деловна поддршка
Синтија

Синтија Кларк

Менаџер за специјалист за професионален развој
Мишел

Мишел Дејвис

Навигатор за подобност
бони

Бони Дојл

Специјалист за семејна поддршка
тереза ​​тапан

Тереза ​​Драм

Директор за развој на фондот
лин

Лин Хагерти

Менаџер за семеен ангажман и ресурси
Ким

Ким Хернандез

Специјалист за семејна поддршка
кимберли

Кимберли Каџиолка

Извршниот директор
ann

Ен Кини

Координатор на централната пристапна точка
судбина

Судбина Лопез

Директор за маркетинг, достапност и развој
Јулиса

Јулиса Монтанез

Административен асистент
Гери

Гери Початко

Бизнис менаџер
ерин

Ерин Рајсдорф

Специјалист за семејна поддршка
детенце

Тоди Роџерс

Специјалист за контакт
Кајл

Кајл Рајан

Специјалист за професионален развој
Дејвид

Дејвид Шерф

Маркетинг специјалист
Деби

Деби Шут

Координатор за интервенции за однесување на FSS
Глен

Глен Танер

Книговодител
Емили

Емили Тенант-Колер

Координатор за обука и образование
има

Тереза ​​Вепрек

директор за програмски операции
тонија

Тонија Вајхман

Координатор за транзиција
Џенифер

Џенифер Золновски

Асистент за деловна поддршка

Пријавете се за да ги добивате нашите најнови настани, новости и ресурси.

Дојдете во посета

Матична мрежа на WNY
1021 улица Бродвеј
Бафало, NYујорк 14212

Контактирајте нѐ

Линии за семејна поддршка:
Англиски – 716-332-4170
Еспанол – 716-449-6394
Бесплатен - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org