Mund 5, 2022 in Azhurnimet e Komunitetit, Paaftësi në zhvillim, Informacioni dhe Burimet

Datat e sesionit të derës së përparme për OPWDD (disponohen seancat në anglisht dhe spanjisht)

Këto janë datat e mëposhtme për seancat e derës së përparme me zyrën për personat me zhvillim…
Lexo më shumë
Mund 4, 2022 in Coronavirus, Paaftësi në zhvillim, Informacioni dhe Burimet

Të dhëna nga familja/kujdestarët e individëve me IDD nevojiten në përgjigjen e Nju Jorkut ndaj COVID-19

Ne e dimë se njerëzit me IDD dhe anëtarët e familjes u përballën me sfida unike gjatë pandemisë. …
Lexo më shumë

Mbështetja e familjeve dhe profesionistëve për të fuqizuar individët me aftësi të kufizuara për të arritur potencialin e tyre të plotë.

Rrjeti prindëror i WNY është një agjenci jofitimprurëse që ofron arsim dhe burime për familjet e individëve me nevoja të veçanta (lindja deri në moshën madhore) dhe për profesionistët.

Ne ofrojmë mbështetje dhe edukim 1-në-1 përmes burimeve, seminareve dhe grupeve mbështetëse për të ndihmuar familjet e individëve me aftësi të kufizuara të kuptojnë aftësinë e kufizuar të tyre dhe të lundrojnë në sistemin e shërbimit mbështetës.

Bëni një donacion

Vlerësimet

"
Latoya Ranselle

"Është thjesht e mahnitshme të shohësh gjithë këtë pasion që është shfaqur për gjërat që duam të shohim të ndodhin në zonën e WNY që prekin komunitetin e aftësisë së kufizuar."

"
Michelle Horn

"Programi Parent Leadership më ka ndihmuar vërtet të rrjetizoj dhe të krijoj një lidhje miqësore dhe familjare me prindër të tjerë që kanë fëmijë me aftësi të kufizuara."

"
Anonim

"Klasat më dhanë njohuri dhe kurajo për të qenë avokate e vajzës sime. Ajo po kalon shumë mirë. Ajo jeton në një shtëpi grupore, duke punuar tre ditë në javë në Cantalician Workshop dhe shkon në stërvitje ditore dy ditë në javë."

Ngjarjet e ardhshme

Asnjë ngjarje nuk u gjet!
Load Më shumë

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

NA KONTAKTONI

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
Pa pagesë - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org