Tagline

Ne ofrojmë mbështetje 1-në-1 dhe edukim për aftësitë e kufizuara, edukimin special dhe shërbimet.

Ynë

Mbështetja e familjeve dhe profesionistëve për të fuqizuar individët me aftësi të kufizuara për të arritur potencialin e tyre të plotë.

Lokacioni

Rrjeti prindëror i WNY
I telefonit: 716-332-4170
fax: 716-332-4171
info@parentnetworkwny.org

1021 Broadway
Buall, NY 14212

Orari i operimit
E hënë - e premte, 9 e mëngjesit - 4 pasdite

Faqja e hyrjes së anëtarëve të stafit

Kush jemi ne

Rrjeti prindëror i WNY është një agjenci jofitimprurëse që ofron arsim dhe burime për familjet e individëve me nevoja të veçanta (lindja deri në moshën madhore) dhe për profesionistët.

Rrjeti Prindër i WNY ofron mbështetje dhe edukim 1-për-1 përmes burimeve, seminareve dhe grupeve mbështetëse për të ndihmuar familjet e individëve me aftësi të kufizuara të kuptojnë aftësinë e kufizuar të tyre dhe të lundrojnë në sistemin e shërbimit mbështetës.

Shumica e stafit dhe anëtarëve të bordit të Rrjetit prindëror të WNY janë prindër të fëmijëve me aftësi të kufizuara, gjë që ofron një perspektivë unike, përvojë personale dhe ndjeshmëri për familjet që arrijmë. Që nga riorganizimi në 2001, Rrjeti Prindër i WNY u ka shërbyer rreth 10,000 njerëzve në vit.

Më shumë rreth Rrjetit prindëror të WNY

Rrjeti i prindërve është caktuar si Qendër Prindërore e Asistencës Teknike nga Departamenti i Arsimit i Shtetit të Nju Jorkut dhe merr financim nga disa burime.

Rrjeti i prindërve është një Qendër Kombëtare e Burimeve Prindërore të Komunitetit (CPRC) e financuar nga Departamenti Amerikan i Arsimit sipas Aktit të Arsimit për Individët me Aftësi të Kufizuara (IDEA). 

Rrjeti prindëror i WNY bashkëpunon me shumë organizata në nivel lokal dhe kombëtar. Për më shumë informacion mbi partnerët tanë, ju lutemi vizitoni Rrjeti prindëror i partneriteteve WNY.

Rrjeti mëmë i WNY është një organizatë jofitimprurëse, bamirëse (e formuar sipas seksionit 501(c)3 të Kodit të të Ardhurave të Brendshme të SHBA-së). Donacionet për Rrjetin prindëror janë të zbritshme nga taksat si kontribute bamirësie për qëllime të tatimit mbi të ardhurat federale të SHBA-së. Nuk ka kufizime ose kufizime për donacionet për kontributet në Rrjetin prindëror.

 

Rrjeti prind i Fletës së të Dhënave të Përgjithshme të WNY

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

Na Kontaktoni

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
Pa pagesë - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org