Kthimi në shkollë mund të jetë një kohë stresuese për fëmijët dhe prindërit.

Pavarësisht nga mosha, distrikti ose aftësia, Rrjeti i Prindërve i WNY ofron burime që mund t'ju ndihmojnë të mbështesni ju dhe familjen tuaj me të gjitha nevojat tuaja për t'u kthyer në shkollë.

Pavarësisht nëse fëmija juaj po kthehet në shkollë nga distanca, në klasë ose një hibrid i të dyjave, Rrjeti i Prindërve i WNY është këtu për t'ju ofruar burime për t'ju ndihmuar të lundroni në normalitetin tuaj të ri.

Lidhjet e Burimeve

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

Na Kontaktoni

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
info@parentnetworkwny.org