Tim Boling

Tim Boling

Tim është CEO i Compeer International. Compeer lehtëson mbështetjen emocionale sociale jo-klinike përmes marrëdhënieve vullnetare një-për-një që janë jetike për rimëkëmbjen e shëndetit mendor të një individi. Compeer ndodhet në 52 vende në katër vende dhe 8 shtete. Ai banon në West Side të Buffalo dhe është babai i një fëmije të birësuar me nevoja të veçanta.

Bordi - John R Drexelius Jr

John R. Drexelius, Jr. Esq.

John R. Drexelius, Jr. është një avokat me përvojë me një gamë të gjerë ekspertize qeveritare, ligjore, politike dhe administrative. Ai ka fituar mbi 32 vjet përvojë qeveritare dhe ka shërbyer si Asistent Prokurori i Qarkut në Erie County, Ndihmës Prokurori i Përgjithshëm i Shtetit të Nju Jorkut dhe këshilltar i disa senatorëve të shtetit të Nju Jorkut.

Bordi - Kristin Dudek

Kristin Dudek

Kristin Dudek është një mësuese e certifikuar e arsimit special dhe aktualisht Drejtore e Shërbimeve të Personelit të Nxënësve në Distriktin Shkollor Qendror të qytetit Salamanca. Ajo ka mbi 22 vjet përvojë në kapacitete të ndryshme të punës me familje dhe studentë me nevoja të veçanta nga lindja deri në moshën 21 vjeç e më tej. Ajo është gjithashtu një palë e interesuar në Albany në lidhje me rregulloret e ardhshme të Pjesës 200.

Bordi-Lauren-Ferranti

Lauren Ferranti

Lauren Ferranti mori diplomën e saj Bachelor në Shkencë nga Universiteti Shtetëror i Nju Jorkut në Buffalo dhe mori Masterin e saj në Administrim Biznesi në vitin 2014. Lauren është shumë aktive në organizata të ndryshme në Buffalo dhe është një mbështetëse e fortë e vullnetarizmit dhe e ndryshimit në këtë zonë . Lauren është përfshirë në punë dhe vullnetarizëm me individë me nevoja të veçanta që nga shkolla e mesme. Pasioni i saj për të mbështetur dhe ndërgjegjësuar komunitetin Buffalo është diçka që ajo vazhdimisht përpiqet ta arrijë.

Bordi - Joseph Gardella

Joseph Gardella, Jr., Ph.D.

Joseph Gardella është prind i dy fëmijëve me nevoja të veçanta, të diplomuar në shkollat ​​e Buffalo-s dhe një aktivist i gjatë për arsimin dhe mjedisin në WNY. Ai drejton Partneritetin Ndërdisiplinor të Shkencës dhe Inxhinierisë (ISEP, isep.buffalo.edu) me Shkollat ​​Publike Buffalo, një iniciativë arsimore prej 10 milionë dollarësh STEM në 12 shkolla Buffalo me nevoja të larta, si pjesë e përgjegjësive të tij si Profesor i shquar SUNY në Kimi në Universiteti në Buffalo. Ai dhe familja e tij jetojnë në North Buffalo.

Bordi - Donna - Gonsor

Donna Gonser

Arkëtar CPA

Donna Gonser është Drejtoreshë e Auditimit dhe Kontabilitetit në Lumsden McCormick, LLP, ku përgjegjësia e saj kryesore e klientit është menaxhimi dhe mbikëqyrja e shërbimeve të ofruara për organizatat e përjashtuara dhe korporatat e shërbimit profesional. Ajo ka ekspertizë specifike me organizata bamirëse, fondacione, agjenci qeveritare, autoritete publike dhe institucione arsimore, duke përfshirë kolegjet, universitetet dhe shkollat ​​private dhe charter.

Harold N. Harden, Jr.

Harold N. Harden, Jr. është një këshilltar shkollor i certifikuar nga shteti i Nju Jorkut dhe këshilltar i licencuar për shëndetin mendor për shkollat ​​publike të Buffalo në Qendrën e Trajnimit Profesional #42. Ai ligjëron klasat e Zhvillimit Social me theks te Tranzicioni në moshën madhore, koordinon tranzicionin e nxënësve; shërben si këshilltar i Grupit të Përfshirjes së Prindërve dhe disa komiteteve/ekipeve brenda shkollës. Harold i ndihmon studentët dhe familjet e tyre të lidhen me OPWDD, ACCES-VR dhe një sërë programesh dhe shërbimesh të ndërlidhura nga të cilat përfitojnë personat me aftësi të kufizuara zhvillimore. Ai është baba i një fëmije me aftësi të kufizuara të shumëfishta.

Janice McKinnie

Janice McKinnie

Kryetar i zgjedhur

Janice E. McKinnie shërben si Drejtore Ekzekutive për Korporatën e Zhvillimit të Vërtetë të Komunitetit, krahun e zhvillimit të komunitetit të Kishës Baptiste të Vërtetë Bethel. Ajo është e rëndësishme në krijimin e banesave të përballueshme dhe zhvillimin ekonomik në anën lindore të Buffalo. Ajo është e përkushtuar të ofrojë arsimim dhe burime për të ndihmuar familjet dhe individët me nevoja të veçanta.

Bordi - Brad Watts

Bradford Watts

Kryetar

Bradford R. Watts, Koordinator për Marrëdhëniet me Komunitetin në People Inc. mori një MA në Teorinë e Komunikimit nga SUNY Buffalo State. Ai është i apasionuar pas shërbimit ndaj komunitetit. Z. Watts shërben në bordet e Ligës Urbane të Buffalo, Mundësitë e Strehimit të Barabarta dhe është President i Këshillit Komunitar të Lagjeve Buffalo Promise. Në përpjekjet e tij të tjera shërbimi; ai është një mentor me kohë të pjesshme për studentët e ESL në divizionin e Arsimit të të Rriturve në Buffalo si mentor për Kolegjin e Komunitetit Erie dhe shërben si kapelan i NYS përmes kishës së tij Dayspring Church of God of Profecy në Buffalo.

Aplikoni për të qenë pjesë e bordit.

Aplikacion

Jeni anëtar i bordit? Identifikohu këtu.

Hyrja e Anëtarit të Bordit

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

Na Kontaktoni

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
Pa pagesë - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org