Prindërit dhe anëtarët e familjes

Bashkohuni me të tjerët dhe mësoni rreth edukimit special, zhvillimit të Programit të Arsimit të Individualizuar (IEP) dhe avokimit efektiv duke ndërtuar aftësi udhëheqëse dhe marrëdhënie mbështetëse.

 

Plotësoni këtë seri dhe keni të drejtë t'i bashkoheni

Rrjeti i Udhëheqjes së Prindërve WNY

Sesione virtuale

E shtunë, 30 Prill ora 8:30 – 1:XNUMX
Të enjten në mbrëmje nga ora 6:30 – 8:30
5 maj, 12 maj, 19 maj dhe 26 maj
E shtunë, 11 qershor Diplomimi 8:30 - 1:XNUMX

 

Studim i Pavarur

Projekti i avokimit

Përparësitë e pjesëmarrjes:

Bashkohuni dhe punoni me kujdestarë me të njëjtin mendim, ndjehuni të kuptuar dhe dëgjuar dhe ndani përvojat tuaja. Mësoni rreth edukimit special, avokimit, organizimit të të gjitha dokumenteve tuaja, vlerësimeve të sjelljes funksionale dhe planeve të ndërhyrjes së sjelljes, tranzicioneve dhe më shumë!

Shkarkoni fletushka

AFATI I ZGJATUR PËR APLIKIM:
Prill 29, 2022

Klikoni Këtu për tu Regjistruar

Vlerësimet

"
Claire S.

"Seria e Fuqizimit të Familjes ju mëson të mbani veten dhe të tjerët përgjegjës. Mësova gjithashtu si të përdor burimet që kisha në dispozicion. Ka drejtues të mëdhenj në Rrjetin e Prindërve, të cilët lehtësojnë bisedat, vërtetojnë ndjenjat, mësojnë aftësitë dhe i mbajnë gjërat pozitive! Ato ju ndihmojnë të vazhdoni të ecni përpara."

"
Bonnie D.

"Ju mund të kaloni kohë reale për të rriturit me prindër të tjerë që i kuptojnë vështirësitë tuaja, ndërsa mësoni gjithçka rreth mënyrës sesi ligjet dhe rregulloret ndikojnë tek fëmijët tanë, duke praktikuar mënyra të reja për të menaxhuar stresin tonë, duke mësuar se si të mbrojmë në mënyrë efektive për fëmijët tanë dhe duke marrë udhëzime se si të më në fund organizoni atë mal me shkresa - në një mjedis mbështetës dhe të relaksuar."

"
Elida G.

"Falë Serisë së Fuqizimit të Familjes të Rrjetit prindëror, unë vazhdova të kredencializova dhe tani jam Mbikëqyrësi i Mbështetjes së Bashkëmoshatarëve të Familjes për InTandem që mbulon qarqet Chautauqua, Cattaraugus dhe Allegany."

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

Na Kontaktoni

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
info@parentnetworkwny.org