Ky program ofron grupe mbështetëse falas për familjen dhe kujdestarët

Ato ofrojnë një mjedis mikpritës për kujdestarët e individëve me paaftësi të dyshuar ose të diagnostikuar për t'u takuar, për të shkëmbyer përvoja, për të bërë pyetje, për të mësuar rreth burimeve të disponueshme dhe për të marrë mbështetje.

Ju lutemi kontaktoni 716/332-4170 ose info@parentnetworkwny.org për më shumë informacion.

GRUPE MBËSHTETJE TË DISPOZIME

Grupet mbështetëse

Një grup familjar/kujdestar ofron një mundësi për njerëzit që të ndajnë përvojat dhe ndjenjat personale, strategjitë e përballimit ose informacione të dorës së parë rreth aftësive të kufizuara dhe burimeve.

Shkarkoni fletushka për një listë të grupeve mbështetëse të disponueshme

Lidhja - Grupi i Familjes dhe Kujdestarit të WNY

Dëshironi të ndiheni më pak të mbingarkuar apo të ndjeni një ndjenjë përkatësie? Merrni mbështetjen që ju nevojitet nga Rrjeti Prindëror i WNY, Empower dhe anëtarë të tjerë të grupit!

Shkarkoni fletushka për më shumë detaje

CHQ Grupi i Mbështetjes së Familjes / Kujdestarit të Fëmijëve me Nevoja të Veçanta

Mbështetje për prindërit, anëtarët e familjes dhe kujdestarët e fëmijëve me nevoja të veçanta. Lidhu me prindërit dhe kujdestarët e tjerë duke u shprehur pa asnjë gjykim.

Shkarkoni fletushka për më shumë detaje

Charla Con Nosotros

¡Únase a nosotros para obtener respuestas a sus preguntas e inquietudes!

Përgjigje sus preguntas sobre… Transicionet, Edukimi i Veçantë dhe Dispakimet, Komportimi, Recursos technológicos en Buffalo dhe më shumë tema të tjera për të diskutuar.

Folleto descarga

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

Na Kontaktoni

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
info@parentnetworkwny.org