A është fëmija juaj duke luftuar në shkollë dhe nuk jeni të sigurt pse?

Një paaftësi në të mësuar mund të jetë shkaku. Mendoni për këtë si një hendek midis asaj që do të prisni nga fëmija juaj dhe asaj që ai mund të bëjë në të vërtetë. Ndonjëherë të njohura si aftësi të kufizuara të padukshme, aftësitë e kufizuara në të mësuar ndikojnë në mënyrën se si funksionon truri i një personi – se si ai përpunon informacionin në fusha si leximi, shkrimi dhe matematika.

Aftësitë e kufizuara në të nxënë mund të përshkruhen si një çrregullim që lidhet me një proces shumë specifik të trurit që ndikon në të mësuarit në një mënyrë të veçantë si leximi, shkrimi ose matematika.

Lidhjet e Burimeve

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

Na Kontaktoni

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
Pa pagesë - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org