lizarelis

Lizarelis Ali

Specialist për Mbështetjen e Familjes
xhenifer a.

Jennifer Arroyo

Specialist për Mbështetjen e Familjes
nancy

Nancy Campbell

Menaxheri i Mbështetjes së Biznesit
Hënë

Cynthia Clark

Specialist i Zhvillimit Profesional
Michelle

Michelle Davis

Navigator i përshtatshmërisë
bonnie

Bonnie Doyle

Specialist për Mbështetjen e Familjes
tereza daulle

Tereza Drum

Menaxher i Grantit dhe Sigurimit të Cilësisë
lin

Lyn Haggerty

Menaxher i angazhimit familjar
Kim

Kim Hernandez

Specialist për Mbështetjen e Familjes
kimberly

Kimberly Kadziolka

Drejtor Ekzekutiv
ann

Ann Kinney

Koordinatori Qendror i Pikës së Aksesit
fat

Fati Lopez

Koordinatore Marketingu dhe Komunikimi
Julissa

Julissa Montanez

Asistente Administrative
gary

Gary Pochatko

Menaxher biznesi
Irlandë

Erin Reisdorf

Specialist për Mbështetjen e Familjes
todie

Todi Rogers

Specialist i komunikimit
Kyle

Kyle Ryan

Specialist i zhvillimit profesional në fëmijërinë e hershme
david

David Scherff

Specialist Marketing
Debbie

Debbie Schutt

Koordinator i Ndërhyrjes së Sjelljes FSS
Glenn

Glenn Taner

llogaritar
Theresa

Theresa Veprek

Menaxher i Programeve për Mbështetjen e Familjes dhe Edukimin
tonia

Tonia Weichmann

Koordinator i Tranzicionit
jennifer

Jennifer Zolnowski

Asistent për Zyrën e Biznesit

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

Na Kontaktoni

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
Pa pagesë - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org