Një çrregullim neurologjik është çdo çrregullim i sistemit nervor të trupit.

Anomalitë strukturore, biokimike ose elektrike në tru, palcën kurrizore ose nerva të tjerë mund të rezultojnë në një sërë simptomash. Të Organizata Botërore e Shëndetësisë vlerësoi në vitin 2006 se çrregullimet neurologjike dhe pasojat e tyre (pasojat e drejtpërdrejta) prekin deri në një miliard njerëz në mbarë botën.

Çrregullimet neurologjike janë sëmundje ose mosfunksionime të sistemit nervor. Sistemi nervor përbëhet nga truri, palca kurrizore dhe një seri fibrash që shtrihen në të gjithë trupin. Sistemi nervor është përgjegjës për dërgimin dhe marrjen e mesazheve drejt dhe nga truri dhe pjesa tjetër e trupit.

Lidhjet e Burimeve

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

Na Kontaktoni

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
Pa pagesë - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org