Buletinet e Rrjetit Prindëror

Buletini i Sjelljes:

Shëndeti mendor dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara (RISHIKUAR) – 2 maj 2021
Shëndeti mendor dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara – 3 maj 2021
Të drejtat e shëndetit seksual dhe riprodhues – 26 prill 2021
Shëndeti Seksual dhe Media Dixhitale - 19 Prill 2021
Pëlqimi seksual - 12 prill 2021
Marrëdhënie të shëndetshme dhe kufij - 5 prill 2021
Rëndësia e të folurit për shëndetin seksual - 29 mars 2021
Përmbajtja e Bisedave për Shëndetin Seksual – 22 Mars 2021
Herët dhe Shpesh – Biseda për Shëndetin Seksual – 15 Mars 2021
Zhvillimi Seksual - 8 Mars 2021
Interesat e kufizuara ose të kufizuara - 1 mars 2021
Strategjitë Proaktive – 22 shkurt 2021
Përballja e sjelljeve sfiduese - 8 shkurt 2021
Çfarë duhet bërë me të dhënat e sjelljes – 1 shkurt 2021
Ndjekja e sjelljes sfiduese – 26 janar 2021
Sjellja është komunikim – 11 janar 2021
Mbështetja e vëllezërve dhe motrave - 4 janar 2021
Duke i bërë më të mirën nga pushimet gjatë një pandemie - 4 janar 2021
Vështirësi për të mbajtur fokusin dhe vëmendjen - 30 nëntor 2020
Lufta për pushtet - 23 nëntor 2020
Selektiviteti i ushqimit - 16 nëntor 2020
Frymëmarrja e thellë: Si funksionon - 9 nëntor 2020
Përforcimi pozitiv – 2 nëntor 2020
Halloween drithërues - 26 tetor 2020
Çfarë është shpejtësia e përpunimit? – 19 tetor 2020
Kujtesa e punës – 12 tetor 2020
Funksioni Ekzekutiv – 5 tetor 2020
Sjelljet vetëdëmtuese – 28 shtator 2020
Mësimi Emocional Social – 21 shtator 2020
Edhe prindërit që kujdesen për veten kanë nevojë për një pushim! – 14 shtator 2020
Ankthi i kthimit në shkollë - 1 shtator 2020
Stimulimi ndijor oral - 24 gusht 2020
Mësimi në distancë me aftësi të kufizuara - 10 gusht 2020
Vetëvlerësimi dhe Sfidat e Sjelljes – 3 gusht 2020
Cilat janë aftësitë përballuese – 27 korrik 2020
Meltdowns vs Tantrums - 20 korrik 2020
Cilat janë aftësitë sociale - 14 korrik 2020
Sjelljet e përsëritura – Bërja e pyetjeve – 7 korrik 2020
Strategjitë Proaktive – 2 qershor 2020
Përpunimi i Shtatë Shqisave – 26 maj 2020
Këshilla dhe refuzim shkollor - 19 maj 2020

Regjistrohuni për të marrë ngjarjet, lajmet dhe burimet tona më të fundit.

Eja Vizito

Rrjeti prindëror i WNY
Rruga 1021 Broadway
Buall, NY 14212

Na Kontaktoni

Linjat e mbështetjes familjare:
Anglisht – 716-332-4170
Espanol – 716-449-6394
Pa pagesë - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org