Politika e Privatësisë

Privatësia juaj është e rëndësishme për Rrjetin prindëror të WNY. Pavarësisht nëse jeni donator, pjesëmarrës i seminarit, vullnetar, organizatë ose partner në komunitet, angazhimi ynë për të kryer biznes me ndershmëri dhe për të mbrojtur privatësinë tuaj është në qendër të Politikës sonë të Privatësisë. Ky njoftim shpjegon politikat tona të komunikimit dhe përdorimin e informacionit të ofruar vullnetarisht nga vizitorët që marrin pjesë në aktivitetet në faqen tonë të internetit, duke përfshirë dhënien e një donacioni, regjistrimin dhe emailin dhe korrespondencën e rregullt me ​​postë.

Komunikimet tona

Vizitorëve të parentnetworkwny.org mund t'u kërkohet të japin emrin e tyre, numrin e telefonit dhe një adresë të vlefshme emaili kur bëjnë një donacion, regjistrohen në një seminar, regjistrohen në buletinin tonë ose na kontaktojnë nëpërmjet një formulari kontakti. Rrjeti Prindër i WNY kurrë nuk do të ndajë, shesë ose marrë me qira listën e tij të Rrjetit Prindër të pjesëmarrësve të WNY tek ndonjë organizatë tjetër.

USPS: Rrjeti Prindër i WNY, përdor periodikisht postën e zakonshme për të dërguar kalendarin tonë dhe njoftime të tjera. Megjithatë, mënyra jonë kryesore e komunikimit është nëpërmjet postës elektronike dhe njoftimeve në uebsajt. Nëse dëshironi të ndaloni marrjen e korrespondencës me postë, ju lutemi na njoftoni me email në info@parentnetworkwny.org ose telefononi 716-332-4170.

Email: Nëse përdorni formularin tonë të kontaktit ose regjistrohuni për të marrë buletinin tonë, mund t'ju kërkohet të jepni emra, email, telefon dhe një mesazh. Ju mund të merrni një konfirmim elektronik nga tregtari ynë i palës së tretë, MailChimp, për të konfirmuar këtë kërkesë. Rrjeti mëmë i WNY, mund të kontaktojë periodikisht vizitorët e tij për ngjarjet dhe/ose iniciativat kalendarike. Privatësia juaj është e rëndësishme dhe informacioni juaj nuk do të ndahet.

Regjistrimi i seminarit: Nëse regjistroheni për një seminar, mund t'ju kërkohet të jepni emrat, emailin, telefonin, emrin e fëmijës, distriktin shkollor, moshën, agjencinë dhe mënyrën se si dëgjoni për ne. Ju mund të merrni një konfirmim elektronik nga tregtari ynë i palës së tretë, Click & Pledge ose MailChimp, për të konfirmuar këtë kërkesë. Rrjeti mëmë i WNY, mund të kontaktojë periodikisht vizitorët e tij për ngjarjet dhe/ose iniciativat kalendarike. Privatësia juaj është e rëndësishme dhe informacioni juaj nuk do të ndahet.

donacionet: Rrjeti mëmë i WNY është një organizatë jofitimprurëse bamirëse e formuar sipas seksionit 501(c)3 të Kodit të të Ardhurave të Brendshme të SHBA-së. Donacionet për Rrjetin prindëror janë të zbritshme nga taksat si kontribute bamirësie për qëllime të tatimit mbi të ardhurat federale të SHBA-së.

Nëse bëni një donacion për Rrjetin prindëror të WNY, do t'ju kërkohet të jepni emrat, emailin, telefonin, adresat dhe numrat e kartës së kreditit. Rrjeti Prindër i WNY, mbledh këtë informacion për të ofruar mirënjohjet e duhura për donatorët dhe për t'u siguruar donatorëve fatura të vlefshme të zbritshme nga taksat. Ju mund të merrni një faturë ose konfirmim elektronik nga tregtari ynë i palës së tretë, Click & Pledge, një ofrues i besueshëm softueri regjistrimi dhe dhurimi që përdor gjithashtu teknologjinë e kriptimit. Privatësia juaj është e rëndësishme dhe informacioni juaj nuk do të ndahet.

Zgjedhni/Përjashtoni: Nëse na dërgoni informacione duke plotësuar ndonjë nga formularët në faqe, duke u regjistruar për një ngjarje ose donacion, ju do të zgjedhni dhe do të shtoheni në listat tona të emailit dhe postimeve. Nëse nuk dëshironi të merrni email ose korrespondencë me postë USPS, ose mund të tërhiqeni kur plotësoni duke kontrolluar kutinë "përjashtim" në formularë ose "çabonohu" në fund të çdo emaili që merrni. Për të hequr dorë nga emailet ose postat jo thelbësore nga Rrjeti prindëror i WNY, ju lutemi na njoftoni në info@parentnetworkwny.org ose telefononi 716-332-4170. Privatësia juaj është e rëndësishme dhe informacioni juaj nuk do të ndahet.

sondazhe: Herë pas here, Rrjeti prindëror i WNY mund t'u kërkojë vizitorëve dhe pjesëmarrësve të përfshihen në sondazhe. Pjesëmarrja është plotësisht vullnetare. Informacioni i mbledhur do të përdoret për të përmirësuar performancën e faqes në internet, për të vlerësuar kënaqësinë e donatorëve dhe për të mbështetur qëllimet e Rrjetit Prindër të WNY. Privatësia juaj është e rëndësishme dhe informacioni juaj nuk do të ndahet.

Lidhje: Faqja jonë e internetit përmban lidhje me faqet e tjera të internetit. Ju lutemi, kini parasysh se ndërsa ne i vendosim këto lidhje me mirëbesim se informacioni i dhënë në këto sajte është i saktë, ne nuk jemi përgjegjës për politikën e privatësisë së këtyre sajteve të tjera.

Ndryshimet në politikën tonë të privatësisë: Rrjeti prindër i WNY rezervon të drejtën për të ndryshuar këtë politikë sa herë që e gjykon të nevojshme dhe pa njoftim paraprak. Nëse bëhen ndryshime, ato do të postohen në këtë Njoftim të Privatësisë me datën e rishikimit.

Si të na kontaktoni: Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këtë politikë të privatësisë, ju lutemi na telefononi në 716-332-4170 ose na kontaktoni në info@parentnetworkwny.org.

11 / 18 / 2014