Mundësia e përdorimit të faqes në internet

Rrjeti mëmë i WNY është i përkushtuar të sigurojë aksesin e faqes së tij të internetit për audiencën më të gjerë të mundshme. Ne po përditësojmë vazhdimisht përmbajtjen tonë për ta bërë atë të aksesueshme në frymën e standardeve të përcaktuara në Udhëzimet e aksesueshmërisë së përmbajtjes në ueb të W3C 2.0, niveli AA. Ju mund t'i rishikoni ato udhëzime në këtë lidhje - http://www.w3.org/TR/WCAG20.

Nëse keni vështirësi për të hyrë në ndonjë material në faqen tonë të internetit, ju lutemi na kontaktoni në info@parentnetworkwny.org ose telefononi në 716/332-4170 dhe ne do të punojmë me ju për t'u siguruar që të merrni informacionin në një format të arritshëm.