Bisa 5, 2022 in Pembaruan Komunitas, Cacad Pangembangan, Émbaran jeung Sumberdaya

Kaping Sidang Panto Hareup pikeun OPWDD (Sesi Inggris sareng Spanyol sayogi)

Ieu mangrupikeun tanggal di handap ieu pikeun Sesi Panto Hareup sareng Kantor pikeun Jalma Kalayan Pangembangan…
Maca deui
Bisa 4, 2022 in Coronavirus, Cacad Pangembangan, Émbaran jeung Sumberdaya

Input ti Kulawarga / Pengasuh Individu anu Diperyogikeun IDD dina Tanggapan New York pikeun COVID-19

Urang terang yén jalma anu ngagaduhan IDD sareng anggota kulawarga nyanghareupan tantangan unik nalika pandémik. …
Maca deui

Ngarojong kulawarga sareng profésional pikeun nguatkeun individu anu cacad pikeun ngahontal poténsi pinuhna.

Jaringan Kolot WNY mangrupikeun lembaga nirlaba anu nyayogikeun pendidikan sareng sumber daya pikeun kulawarga individu anu ngagaduhan kabutuhan khusus (lahir dugi ka dewasa) sareng pikeun profésional.

Urang nyadiakeun 1-on-1 Rojongan jeung atikan ngaliwatan sumberdaya, workshop jeung grup rojongan pikeun mantuan kulawarga individu kalawan disabilities ngartos cacad maranéhanana sarta nganapigasi sistem layanan rojongan.

Jieun tutulung a

Testimonials

"
Latoya Ranselle

"Ngan endah pisan ningali sadaya gairah ieu anu parantos ditampilkeun pikeun hal-hal anu urang hoyong tingali kajadian di daérah WNY anu mangaruhan komunitas disabilities."

"
Michelle Horn

"Program Kapamingpinan Kolot geus bener mantuan kuring jaringan sarta nyieun beungkeut babaturan jeung kulawarga jeung kolot séjén anu boga barudak kalawan disabilities."

"
henteu aya namina

"Kelas-kelas masihan kuring pangaweruh sareng kawani pikeun janten advokat pikeun putri kuring. Anjeunna nuju saé pisan. Anjeunna nuju cicing di bumi kelompok, damel tilu dinten saminggu di Bengkel Cantalician sareng nuju hab siang dua dinten saminggu."

Kajadian upcoming

Henteu kéngingkeun acara!
muka More

Ngadaptar pikeun nampa acara panganyarna kami, warta jeung sumber.

Hayu Nganjang

Jaringan indungna WNY
1021 Jalan Raya Broadway
Buffalo, NY 14212

Taros Kami

Garis Pangrojong Kulawarga:
Inggris - 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Tol bébas - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org