Balik sakola tiasa janten waktos stres pikeun barudak sareng kolot.

Henteu paduli umur, distrik, atanapi kamampuan, Jaringan Kolot WNY nyayogikeun sumber daya anu tiasa ngabantosan anjeun sareng kulawarga anjeun kalayan sagala kabutuhan sakola.

Naha anak anjeun balik deui ka sakola jarak jauh, di kelas atanapi hibrida duanana, Parent Network WNY di dieu pikeun nyayogikeun anjeun sumberdaya pikeun ngabantosan anjeun nganapigasi normal anyar anjeun.

Tumbu sumberdaya

Ngadaptar pikeun nampa acara panganyarna kami, warta jeung sumber.

Hayu Nganjang

Jaringan indungna WNY
1021 Jalan Raya Broadway
Buffalo, NY 14212

Taros Kami

Garis Pangrojong Kulawarga:
Inggris - 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Tol bébas - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org