Paripolah nyaéta cara urang meta pikeun ngaréspon kana kaayaan sareng/atawa lingkungan anu béda.

Sadaya kabiasaan nyaéta komunikasi. Ngarobah paripolah nangtang dimimitian ku pamahaman naon keur komunkasi ngaliwatan kabiasaan.

Paripolah nyaéta sauntuyan tindakan anu dipiboga ku hiji jalma pikeun ngaréspon kana sagala rupa kaayaan sareng jalma. Paripolah mangrupa hiji wangun komunikasi anu digunakeun pikeun ngébréhkeun pikiran, émosi, kahayang, pangabutuh, jeung maksud. Paripolah anu nangtang mangrupikeun pola tindakan anu mangaruhan négatip kana kamampuan fungsina di sakola, padamelan, atanapi bumi. Sumberdaya di handap bisa jadi mantuan pikeun kolot atawa caregivers nu paduli kabiasaan anak maranéhanana. Jaringan Kolot WNY nawiskeun jasa dukungan paripolah pikeun murangkalih anu layak Kantor Penyandang Disabilitas Pangembangan (OPWDD) anu cicing di Western New York.  

Tumbu sumberdaya

Ngadaptar pikeun nampa acara panganyarna kami, warta jeung sumber.

Hayu Nganjang

Jaringan indungna WNY
1021 Jalan Raya Broadway
Buffalo, NY 14212

Taros Kami

Garis Pangrojong Kulawarga:
Inggris - 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Tol bébas - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org