A cacad developmental bisa nyandak bentuk béda.

Cacad developmental (DD) mangrupakeun gangguan husus anu bisa lumangsung iraha wae ti saméméh kalahiran orok urang, nepi ka umur 22. A cacad developmental bisa nyandak bentuk béda. Hiji kaayaan cacad developmental bisa ngabalukarkeun hiji anak tumuwuh leuwih laun sapanjang, atawa boga kasusah jeung watesan fisik, atawa boga gangguan diajar jeung tumuwuh kawas barudak séjén umumna. Kadang hiji individu gaduh leuwih ti hiji kaayaan atawa cacad.

Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit (CDC) ngaidentipikasi cacad pangembangan salaku sakumpulan kaayaan kusabab cacad dina daérah fisik, diajar, basa, atanapi paripolah. Kaayaan ieu dimimitian dina mangsa pangwangunan, tiasa mangaruhan fungsi sadinten-dinten, sareng biasana lumangsung sapanjang hirupna hiji jalma.

Tumbu sumberdaya

Ngadaptar pikeun nampa acara panganyarna kami, warta jeung sumber.

Hayu Nganjang

Jaringan indungna WNY
1021 Jalan Raya Broadway
Buffalo, NY 14212

Taros Kami

Garis Pangrojong Kulawarga:
Inggris - 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Tol bébas - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org