Kami bakal damel sareng kulawarga pikeun ngembangkeun tujuan sareng ngaidentipikasi paripolah anu nangtang sareng halangan sanés pikeun ngahontal tujuan éta.

Program kami:

Kami bakal damel sareng kulawarga pikeun ngembangkeun, diajar, sareng nerapkeun strategi sareng intervensi anu bakal ngabantosan dina ngatasi tantangan ieu.

  • Program ieu nyayogikeun jasa di-bumi ka Kantor Jalma Kalayan Cacad Pangwangunan (OPWDD) anu layak, nonoman umur sakola anu cicing sareng kulawarga di Erie sareng Niagara Counties.
  • Ladenan maya sayogi pikeun pamuda umur sakola anu layak OPWDD anu cicing sareng kulawarga di Allegany, Cattaraugus, Chautauqua, Erie, Genesee, Orleans, sareng Niagara Counties.

Diajar langkung seueur ngeunaan program:
Senén - Jumaah
9am - 4pm
Inggris: (716) 332-4170
Espanol: (716) 449-6394
info@parentnetworkwny.org
ngundeur Flyer

Naon anu diarepkeun:

  • Penilaian paripolah
  • Pendekatan jalma-dipuseurkeun jeung kulawarga-dipuseurkeun
  • Pangwangunan rencana kabiasaan
  • Advokasi, sumberdaya, sareng rujukan
  • rojongan 1-on-1
  • Nganjang ka imah
  • Kurang leuwih 6 bulan pangrojong
  • Asah sareng kolaborasi pendidikan sareng koordinator sakola sareng perawatan

Program ieu tiasa ngadukung tantangan paripolah kalebet, tapi henteu dugi ka:

  • Integrasi sénsor
  • Elopement, ngumbara, bolting
  • Paripolah repetitive/kaku
  • kasehatan
  • kaayaan ngawetkeun
  • Interaksi sosial
  • Dursasana low / kalibet
  • kaayaan guligah
  • komunikasi
  • Agresi jeung tatu diri
  • Kaahlian coping / téhnik calming

Ngadaptar pikeun nampa acara panganyarna kami, warta jeung sumber.

Hayu Nganjang

Jaringan indungna WNY
1021 Jalan Raya Broadway
Buffalo, NY 14212

Taros Kami

Garis Pangrojong Kulawarga:
Inggris - 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Tol bébas - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org