Kéngingkeun kauntungan tina Bengkel Jaringan Induk WNY tina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun

Kami nawiskeun rupa-rupa topik ngeunaan Paripolah, Transisi, Pendidikan Khusus sareng Jasa OPWDD. Jaringan Kolot WNY sering ngamutahirkeun pilihan kursus kami! Sadaya kursus gratis sareng saatos réngsé, sertipikat parantosan sayogi pikeun diunduh.

Sakedap kanggo ningali rupa-rupa kursus di handap!
Pencét kana judulna sareng éta bakal nyandak anjeun ka kursus.

Upami anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami di 716-332-4170.

PAUD & Umur Sakola

504 vs IEP - Naon Bédana?
Anjeun bakal diajar ngeunaan 504 rencana, eligibility jeung ngarti mungkin ngarojong sadia dina rencana, versus kumaha unggal anak narima layanan atikan husus boga Program Pendidikan Individualized (IEP). Dina workshop ieu peserta bakal diajar ngeunaan bagéan hiji IEP, narima tips jeung parabot pikeun jadi leuwih aub dina prosés perencanaan.

ADHD-Strategi pikeun Kasuksesan sarta Pangwangunan IEP
Diajar tanda jeung gejala Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADD/ADHD). Kelas ieu ngabahas karakteristik ADD/ ADHD, sareng tip sareng alat pikeun ngabantosan strategi anu tiasa dilebetkeun dina Program Pendidikan Individual (IEP) murid.

Sadayana Ngeunaan Autisme
Dina kursus ieu peserta bakal diajar ngeunaan Autism Spectrum Disorders (ASD) sareng bakal ngabahas kumaha sareng kunaon Gangguan Spektrum Autisme didiagnosis sareng ku saha. Kursus ogé bakal nutupan gaya diajar, panalungtikan panganyarna sareng cara pikeun ngamajukeun kasuksésan di bumi, sakola sareng di masarakat.

Pituduh Kolot pikeun Atikan Husus (baheulana Anggota Kolot)
Pamilon bakal ningkatkeun pangaweruh sareng kaahlianna pikeun janten Anggota Induk anu efektif salami rapat CPSE/CSE. Kaasup bakal informasi bakal disadiakeun ngeunaan eligibility pikeun layanan atikan husus, tata atikan jeung netepkeun tujuan, lingkungan sahenteuna restrictive jeung pamahaman evaluasi sarta prosés panempatan.

Pelatihan Binder: Ngatur Sadayana Barang anjeun!
Dimana anjeun nempatkeun éta kertas? Di dieu wae!!! Pamilon bakal diajar makalah atanapi dokumén mana anu kedah disimpen, ngatur tip sareng ngartos kumaha gaduh kertas anu leres dina jari anjeun tiasa ngakibatkeun rencana pendidikan anu suksés.

Ngagungkeun Anak Sakabeh
Bengkel pikeun kulawarga pikeun nyumponan kabutuhan émosional barudak anu cacad diajar.

Program IEP Individual
Pribadi! Anjeun bagian tina tim perencanaan pikeun anak anjeun? Ngadaptarkeun dinten ayeuna pikeun diajar kumaha program pendidikan anak anjeun kanggo aranjeunna. Janten yakin salaku pasangan nyieun IEP anak anjeun.

Gangguan Processing indrawi
Bengkel ieu ngajalajah gangguan pangolahan indrawi anu béda-béda sareng nawiskeun kagiatan kolot sareng pengasuh, tip sareng saran pikeun ngabantosan budakna ngatur kabutuhan indrawi na.

Nyarios! Kaahlian pikeun Advokasi Éféktif & Kumaha Nyiapkeun pikeun Rapat
Bengkel ieu kanggo kolot, pengasuh, sareng individu anu cacad anu ilubiung dina sababaraha rapat sareng profésional sapanjang taun sakola. Kelas bakal masihan anjeun tip ngeunaan kumaha carana nyiapkeun sareng diatur nalika sakola diteruskeun dina usum gugur. Anjeun bakal diajar kumaha janten advokat anu kuat (batur anu nyarios).

Diet indrawi sensasional
Naon Dupi Diet Sensory? Diet indrawi diwangun ku rupa-rupa kagiatan anu nargétkeun sistem indrawi husus dina anak anjeun. Tujuan diet indrawi nyaéta ngabantosan ngatur sistem indrawi murangkalih supados aranjeunna tiasa ngahadiran sareng fokus kana kagiatan sapopoéna. Éta tiasa dilaksanakeun di bumi atanapi di sakola pikeun ngabantosan fungsi anak anjeun. A diet indrawi geus individualized ka unggal anak dumasar kana kabutuhan jeung karesep maranéhanana. Diet indrawi murangkalih ngandung sababaraha kagiatan anu tiasa dipilih ku anak anjeun pikeun ngatur dirina.

Transisi ka TK pikeun Barudak jeung Kabutuhan Husus
Lebet ka TK mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun unggal murangkalih sareng kulawarga. Dina workshop ieu urang bakal ngabahas béda antara atikan husus preschool jeung atikan husus umur sakola.

Naon indrawi Processing karusuhan?
Dina workshop ieu anjeun bakal diajar naon Sensory Processing Disorder (SPD), conto paripolah anu aya hubunganana sareng SPD, strategi pikeun damel sareng anak anjeun di bumi sareng cara damel sareng sakola anjeun.

tingkah laku

Rencana Intervensi Paripolah (BIP)
kalakuan! Ayeuna anjeun terang anu nyababkeun kabiasaan anu nangtang… Naon salajengna? Miluan kami pikeun milari prosés pikeun nyiptakeun Rencana Intervensi Paripolah (BIP).

Penilaian Paripolah Fungsional (FBA)
kalakuan! Anjeun jeung anak anjeun nyangkut ngalakonan hal anu sarua deui jeung deui tanpa parobahan positif? Gabung kami pikeun neuleuman ngeunaan tanggung jawab sakola pikeun manggihan cukang lantaranana.

Janten Tenang Nalika Nyingkronkeun
Dibere ku Carol Stock Kranowitz, Panulis buku laris "The Out-Of-Sync Child"

Kagiatan anu sederhana sareng pikaresepeun pikeun ngabantosan unggal murangkalih atanapi dewasa ngora mekar, diajar sareng tumuwuh. Diajar strategi éféktif ngaliwatan latihan jeung komunikasi. Kagiatan motor indrawi dipandu sareng latihan pikeun sagala umur.

Kumaha Nanganan Paripolah Negatip di Imah & Komunitas
Nungkulan paripolah anu nangtang di bumi sareng di masarakat tiasa janten padamelan sepenuh waktos. Bengkel ieu bakal ngabantosan kolot sareng pengasuh ngartos kabiasaan négatip. Éta bakal ngajarkeun anjeun ngenal tanda peringatan dini tina kasulitan. Kursus bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngatur konflik sareng nawiskeun bongbolongan pikeun netepkeun konsékuansi sateuacan paripolahna janten hal anu langkung hese diurus.

Kantor pikeun Jalma kalawan Disability Development (OPDDD)

Ngagunakeun Self diarahkeun Services
Dina workshop video online ieu kulawarga individu jeung caregivers bakal diajar naon OPWDD dibiayaan jasa timer diarahkeun jeung kumaha aranjeunna jalan. Pamilon ngamekarkeun pamahaman dasar ngeunaan nyieun rencana layanan awal pikeun individu kalawan cacad developmental, ngaidentipikasi naon tanggung jawab maranéhna bakal jeung saha maranéhna bakal gawé bareng salila prosés ieu. Diajar naon istilah kawas dunungan jeung otoritas anggaran, sarta kalungguhan kawas start-up calo, rojongan calo, sarta leuwih bakal maén dina timer diarahkeun Services.

Naon ari Rencana Kahirupan?
Rencana Kahirupan mangrupikeun rencana perawatan pikeun ngalaksanakeun kaputusan anu dilakukeun salami prosés perencanaan anu dipuseurkeun ku jalma anu janten rencana aktif pikeun dokumén perawatan. Presentasi ieu bakal ngajelaskeun pentingna rencana kahirupan, prosés sareng pangaruh anu dipertimbangkeun nalika nyiptakeunana, kumaha éta mangaruhan anjeun sareng kulawarga anjeun, sareng iraha éta bakal kajantenan. Ngartos jasa Imah Kaséhatan, ngajaga Rencana Kahirupan anjeun ayeuna pikeun akurat ngagambarkeun jasa anu sayogi, sareng dampakna dibahas.

transisi

Milarian Pilihan Kalulusan Pangsaéna pikeun Siswa Anu Cacad
Bengkel ieu ngajalajah pilihan wisuda sareng ngagariskeun apdet kana peraturan New York State. Diajar ngeunaan rupa-rupa diploma, sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun salaku kolot atanapi pengasuh pikeun ngabantosan lulusan sawawa ngora anjeun.

Kumaha Ngajagi Masa Depan Anak Kuring Ngaliwatan Wali, Wasiat, sareng Amanah
Ngarencanakeun masa depan hususna penting nalika anjeun gaduh murangkalih anu cacad. Bengkel ieu nyayogikeun ka kolot atanapi pengasuh sareng tinjauan ngeunaan hal-hal anu kedah dipikirkeun: wali, wasiat, sareng amanah. Bengkel bakal ngabantosan anjeun ngartos pilihan anjeun nalika anjeun mimiti mikirkeun rencana pikeun murangkalih kabutuhan khusus anjeun.

Hirup, Diajar, Gawé & Maén
Ieu opat bagian tina kahirupan urang ngajadikeun poé urang balik sabudeureun. Sawawa ngora sering peryogi bantosan milarian cara pikeun ngeusian dintenna. Ngadaptarkeun dinten ayeuna pikeun diajar kumaha mastikeun aranjeunna gaduh jasa sareng dukungan anu leres pikeun ngahontal tujuanana.

Nyiapkeun Kahirupan Saatos SMA
Parobahan gedé, petualangan gedé, kasempetan gedé di hareup!!! Naha "t" anjeun meuntas sareng "Kuring" anjeun dititik? Miluan webinar ieu pikeun diajar strategi pikeun mastikeun anjeun siap sareng siap pikeun tahap salajengna kahirupan sawawa ngora anjeun, DEWASA!

Dirojong Pengambilan Kaputusan salaku Alternatif pikeun Guardianship
Kolot barudak umur transisi sering nyarios yén aranjeunna "kedah" atanapi "kedah" nampi guardianship nalika murangkalih I / DD ngahontal 18, tapi guardianship hartosna kaleungitan sadaya hak hukum, sareng henteu konsisten sareng tekad diri anu dipikahoyong ku kolotna pikeun budakna. . Pengambilan kaputusan anu dirojong mangrupikeun prakték anu muncul anu ngamungkinkeun jalma anu ngagaduhan I/DD nahan sadaya hakna bari nampi dukungan dina kaputusan ti jalma anu dipercaya dina kahirupanna. Dina webinar ieu anjeun bakal diajar ngeunaan dirojong kaputusan-pembuatan sarta hiji proyék seru disponsoran ku DDPC, SDMNY nu facilitating dirojong-pembuatan kaputusan dina sajumlah situs sabudeureun New York.

The Continuum of Pilihan Pakasaban
Kami hoyong padamelan anu kompetitif, gaji hirup, sareng damel di masarakat. Diajar langkung seueur ngeunaan dana sareng jasa padamelan ti The Office for People with Developmental Disabilities (OPWDD).

Timer Kamanusaan sarta Studi

Kahariwang Liburan… Hayu!
Liburan mangrupikeun waktos setrés, tapi liburan ogé ngeunaan CINTA. Bengkel ieu bakal masihan anjeun alat pikeun "Let It Go" sareng ngabantosan anjeun sareng kulawarga anjeun ngatasi setrés anu dibawa ku liburan. Anjeun bakal ngarasa leuwih empowered ngarasakeun sarta ngalaman cinta jeung kabagjaan usum liburan ieu.

Kamekaran profésional

Manajemén Kelas dina Hibrid / Diajar Jauh, Tugas Sakola / Bantuan PR
Pamilon bakal diajar strategi anu tiasa diadaptasi pikeun ngokolakeun kelas virtual sareng pribadi.

Resolusi Konflik
Pamilon bakal diajar tip sareng strategi pikeun ngeureunkeun konflik sateuacan ngamimitian, komunikasi sacara efektif, sareng nyumponan kabutuhan sadaya pihak.

Kompetensi Budaya
Pamilon bakal bisa nangtukeun jeung ngaidentipikasi komponén kompetensi budaya jeung ngajelaskeun naha penting pikeun ngaronjatkeun hasil siswa.

Komunikasi jétu
Pamilon bakal diajar 4 gaya komunikasi sareng pangaruh sareng mangpaat unggal gaya.

Ngabogaan Paguneman Hese
Pamilon bakal diajar kaahlian dengekeun aktip tur strategi séjén kalibet kulawarga dina kaayaan nangtang tur nyieun hubungan gawé produktif.

Struktur jeung Rutinitas
Pamilon bakal diajar kumaha ngabantosan kulawarga pikeun nyetél rutin pikeun suksés diajar di bumi.

Ngagunakeun Profil Diajar pikeun Ngaronjatkeun Pangajaran
Pamilon bakal tiasa ngaidentipikasi propil diajar sareng ngagunakeun strategi pikeun maksimalkeun diajar sareng ngawangun kapercayaan.

"Jaringan Kolot nyayogikeun inpormasi anu sifatna umum sareng dirancang pikeun inpormasi sareng tujuan pendidikan wungkul sareng henteu janten nasihat médis atanapi hukum."

Ngadaptar pikeun nampa acara panganyarna kami, warta jeung sumber.

Hayu Nganjang

Jaringan indungna WNY
1021 Jalan Raya Broadway
Buffalo, NY 14212

Taros Kami

Garis Pangrojong Kulawarga:
Inggris - 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Tol bébas - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org