kabijakan privasi

Privasi anjeun penting pikeun Jaringan Kolot WNY. Naha anjeun donor, pamilon bengkel, sukarelawan, organisasi, atanapi mitra komunitas, komitmen kami pikeun ngalaksanakeun bisnis sacara jujur ​​​​sareng ngajagi privasi anjeun mangrupikeun jantung Kabijakan Privasi kami. Bewara ieu ngécéskeun kabijakan komunikasi urang sareng pamakean inpormasi anu disayogikeun ku sémah anu ngiringan kagiatan dina halaman wéb kami, kalebet ngadamel sumbangan, pendaptaran sareng email sareng korespondensi surat biasa.

Komunikasi urang

Nu datang ka parentnetworkwny.org bisa jadi diperlukeun pikeun nyadiakeun ngaran maranéhanana, nomer telepon jeung alamat surélék nu sah lamun nyieun sumbangan, ngadaptar pikeun workshop a, ngadaptarkeun newsletter urang atawa ngahubungan kami ngaliwatan formulir kontak. Jaringan Induk WNY moal pernah ngabagi, ngajual atanapi nyéwa daptar Jaringan Induk Peserta WNY ka organisasi sanés.

USPS: Jaringan Kolot WNY, périodik nganggo surat biasa pikeun ngirim kalénder sareng pengumuman anu sanés. Nanging, metode komunikasi utama kami nyaéta ngalangkungan email sareng pengumuman halaman wéb. Upami anjeun hoyong lirén nampi korespondensi anu dikirimkeun, punten wartosan kami ku email di info@parentnetworkwny.org atanapi nelepon 716-332-4170.

surélék: Upami anjeun nganggo formulir kontak kami atanapi ngadaptar pikeun nampi buletin kami, anjeun panginten kedah masihan nami, email, telepon sareng pesen. Anjeun tiasa nampi konfirmasi éléktronik ti padagang pihak ka-3 urang, MailChimp, pikeun ngonfirmasi pamundut ieu. Induk Network of WNY, bisa périodik ngahubungan datang na ngeunaan acara almenak jeung / atawa inisiatif. Privasi anjeun penting, sareng inpormasi anjeun moal dibagikeun.

Pendaptaran bengkel: Upami anjeun ngadaptarkeun bengkel anjeun panginten kedah nyayogikeun nami, email, telepon, nami budak, distrik sakola, umur, lembaga sareng kumaha anjeun ngadangu ngeunaan kami. Anjeun tiasa nampi konfirmasi éléktronik ti padagang pihak ka-3 urang, Klik & Sumpah atanapi MailChimp, pikeun mastikeun pamundut ieu. Induk Network of WNY, bisa périodik ngahubungan datang na ngeunaan acara almenak jeung / atawa inisiatif. Privasi anjeun penting, sareng inpormasi anjeun moal dibagikeun.

sumbangan: Jaringan Induk WNY mangrupikeun organisasi amal anu henteu kanggo kauntungan anu dibentuk dina Bagéan 501 (c) 3 tina Kode Pendapatan Internal AS. Sumbangan ka Parent Network tiasa dikurangan pajak salaku sumbangan amal pikeun tujuan pajeg panghasilan féderal AS.

Upami anjeun ngadamel sumbangan ka Jaringan Kolot WNY, anjeun kedah nyayogikeun nami, email, telepon, alamat sareng nomer kartu kiridit. Indungna Network of WNY, ngumpulkeun informasi ieu nyadiakeun acknowledgments luyu pikeun donor sarta nyadiakeun donor ku resi pajeg-deductible valid. Anjeun tiasa nampi resi éléktronik atanapi pangakuan ti padagang pihak ka-3 urang, Click & Pledge, panyadia perangkat lunak pendaptaran sareng sumbangan anu dipercaya anu ogé ngagunakeun téknologi enkripsi. Privasi anjeun penting, sareng inpormasi anjeun moal dibagikeun.

Milih-Asup/Milih-Kaluar: Upami anjeun ngirim inpormasi ka kami ku ngeusian salah sahiji bentuk dina situs, ngadaptar pikeun acara atanapi sumbangan, anjeun bakal milih sareng nambihan kana email sareng milis kami. Upami anjeun henteu hoyong nampi email atanapi korespondensi surat USPS, anjeun tiasa milih kaluar nalika ngeusian ku mariksa kotak "milih kaluar" dina formulir atanapi "unsubscribe" di handapeun email anu anjeun tampa. Pikeun milih kaluar tina surelek atawa surat nu teu penting ti Parent Network of WNY, mangga wartosan kami di info@parentnetworkwny.org atawa nelepon 716-332-4170. Privasi anjeun penting, sareng inpormasi anjeun moal dibagikeun.

Survei: Aya kalana, Jaringan Kolot WNY tiasa naroskeun ka sémah sareng pamilon pikeun ngiringan survey. Partisipasi sagemblengna sukarela. Inpormasi anu dikumpulkeun bakal dianggo pikeun ningkatkeun kinerja halaman wéb, ngukur kapuasan donor, sareng ngadukung tujuan Jaringan Induk WNY. Privasi anjeun penting, sareng inpormasi anjeun moal dibagikeun.

Tumbu: Website kami ngandung tumbu ka situs web lianna. Punten perhatikeun yén nalika kami nempatkeun tautan ieu kalayan iman anu saé yén inpormasi anu disayogikeun dina situs-situs ieu akurat, kami henteu tanggung jawab kana kabijakan privasi situs-situs sanés ieu.

Parobihan kana Kabijakan Privasi Kami: Jaringan Kolot WNY ngagaduhan hak pikeun ngarobih kawijakan ieu iraha waé diperyogikeun sareng tanpa aya bewara sateuacana. Upami parobihan dilakukeun, aranjeunna bakal dipasang dina Bewara Privasi ieu sareng tanggal révisi.

Kumaha Ngahubungan Kami: Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan kawijakan privasi ieu, mangga nelepon kami di 716-332-4170 atanapi ngahubungi kami di info@parentnetworkwny.org.

11 / 18 / 2014