Skip to eusi utama

Kami di dieu pikeun ngadukung kulawarga sareng profésional pikeun nguatkeun individu anu cacad pikeun ngahontal poténsi pinuhna.

Hatur nuhun pikeun ngahontal kaluar ka kami unggal poé. Di handap ieu anjeun bakal mendakan Carita Kasuksesan panganyarna dina bentuk tulisan, pidéo sareng kasaksian ti kolot, pengasuh sareng profésional.

Carita Kasuksesan panganyarna

Testimonials

"Salaku kolot, salah sahiji parasaan anu paling awon nyaéta teu daya teu upaya. Kuring ngahontal titik ieu nembe sareng distrik sakola putri abdi. Kuring terang naon anu pangsaéna pikeun putri kuring sareng kuring ngagaduhan dukungan dokter. Distrik sakola nampik nyayogikeun jasa anu diperyogikeun. Jaringan Kolot WNY ngabantosan kuring langkung ti anu disangka-sangka. Ti mimiti nelepon kuring ka aranjeunna, aranjeunna ngadangukeun sareng nyandak kuring sacara serius. Aranjeunna sprang kana aksi sarta mantuan kuring nyieun rencana. Aranjeunna nyetél kuring sareng lembaga nagara anu pas pikeun nyarios. Dina saminggu diomongkeun ka aranjeunna masalah kuring direngsekeun sareng putri abdi nampi jasa anu kuring terang yén anjeunna pantes. Abdi nganuhunkeun pisan pikeun Jaringan Kolot WNY pikeun ngabantosan kuring nalika kuring peryogi pisan! ”
- Amy C. 

"Kuring diajar kumaha janten kolot anu langkung saé sareng ngajar budak kuring ku cara anu positip pikeun ngahargaan kuring sareng ngabantosan tugas sareng PR tanpa aya bantahan. Urang silih hargaan sareng kumaha hubunganana sareng rutinitas sapopoé dina cara anu énggal. Abdi henteu tiasa nyarioskeun ka anjeun kumaha saéna salaku indung pikeun henteu janten "ngagorowok" deui. Hatur nuhun Joe Clem sareng Jaringan Kolot pikeun kelas ngarobih kahirupan ieu.
– Lisa B. Ngahadiran Nurtured Heart Approach

“Hatur nuhun Pa Parent Network. Anjeun mangrupikeun dukungan sareng sumber anu luar biasa pikeun kolot. ”
- Rosemary A.

"Éta endah pisan ningali sadaya gairah ieu anu parantos ditampilkeun pikeun hal-hal anu urang hoyong tingali kajantenan di daérah WNY anu mangaruhan komunitas disabilities."
– Latoya Ranselle

"Kuring panginten 'anjeun terang sadayana dugi ka waktos ieu sareng putri kuring sigana gelut sareng sakola' sareng panginten ngalangkungan partisipasi dina proyék ieu kuring tiasa diajar kumaha tarung kalayan kawijaksanaan sakedik, sareng panginten henteu janten lawan, sareng Kabeneran kuring mendakan éta. Salah sahiji hal anu paling ageung anu kuring mendakan nalika milu nyaéta tarung kalayan gairah tapi henteu émosi sareng anjeun sigana langkung maju sareng hal-hal anu anjeun badé ngabela pikeun anak anjeun.
- Jennifer Mazur

"Kelas masihan kuring pangaweruh sareng kawani pikeun janten advokat pikeun putri abdi. Anjeunna nuju saé pisan. Anjeunna cicing di bumi kelompok, damel tilu dinten saminggu di Bengkel Cantalician sareng nuju hab siang dua dinten saminggu.
- Anonim

"Kuring ngadaptarkeun séri Kapamingpinan Kolot sabab kuring hoyong teras ngabantosan ngajengkeun putra kuring ogé ngabantosan sepuh sanés pikeun diajar kumaha ngabela pikeun murangkalih ogé."
- Ebony Davis-Martin

"Ti dieu kaluar salaku hasil langsung tina kapamimpinan ieu Program kuring parantos mutuskeun pikeun angkat ka D'Youville sareng kéngingkeun master dina dietetics supados kuring sacara resmi tiasa nyarioskeun ka jalma kumaha ngarobih gaya hirupna ku nutrisi ku janten ahli diet anu kadaptar.
- Shakira Martin

"Hatur nuhun. Bentuk [informasi] mangrupikeun naon anu urang peryogikeun sareng bakal masihan kasempetan pikeun janten pasangan anu sami sareng tim CSE dina ngabela masa depan putrina. Anjeun kedah bogoh ka jalma-jalma di Parent Network, sumber daya komunitas anu saé anu siap ngagampangkeun sareng ngabantosan naon waé anu diperyogikeun. Salaku indungna murangkalih anu cacad sareng salaku advokat anjeun mangrupikeun sumber anu munggaran. ”
- A Advokat Kolot

"Pamajikan abdi, mangrupikeun bagian tina kelompok diajar Alkitab awéwé virtual. Anjeunna nembé ngintunkeun buletin Jaringan Kolot via email ka awéwé di grup anu cicing di Kosta Rika. Wanoja éta ngagaduhan putra anu cacad sareng anjeunna ngalaporkeun deui ka pamajikan kuring yén anjeunna leres-leres nyambung ka salah sahiji tautan anu disayogikeun dina buletin sareng éta mangrupikeun sumber anu ngabantosan pisan.
- A Advokat Kolot

"Salaku profésional anu ngalayanan individu sareng kulawarga murangkalih dewasa sareng cacad intelektual / pamekaran I / DD, kuring henteu tiasa nyarios cukup pisan kana nilai dukungan sareng bantosan Parent Network pikeun kulawarga di komunitas urang. Kuring rutin gawé bareng PNWNY, dina proyék nu patali jeung rojongan, advokasi, jeung atikan. Kami nembe kolaborasi dina webinar pangrojong kulawarga: Buka deui Sakola, sareng Kumaha Ngajengkeun Pangalusna pikeun Siswa Anjeun sareng Kabutuhan Khusus Salila Pandémik. Timna gancang ngabagi sumber daya sareng inpormasi anu nguntungkeun pikeun anu kami layani. PNWNY mangrupikeun pokok tina komunitas jasa kabutuhan khusus.
- Alan Venesky

"Program Kapamingpinan Kolot parantos ngabantosan kuring jaringan sareng nyiptakeun beungkeutan babaturan sareng kulawarga sareng sepuh sanés anu gaduh murangkalih cacad."
- Michelle Horn

"Program Kapamingpinan Kolot parantos ngabantosan kuring jaringan sareng nyiptakeun beungkeutan babaturan sareng kulawarga sareng sepuh sanés anu gaduh murangkalih cacad."
- Michelle Horn

"Kuring parantos ngahadiran langkung ti 15 bengkel sareng percanten ka kuring éta parantos ngajantenkeun bédana. Kuring ngarasa ayeuna kuring tiasa ngajengkeun putra abdi sareng anjeunna tiasa ngabela dirina. Upami kuring henteu ngahadiran bengkel ieu, kuring henteu terang naon anu bakal kuring laksanakeun pikeun ngabantosan putra kuring dina pendidikanna. Anjeunna ayeuna ngalakukeun hébat di sakola jeung di imah.

Abdi nganuhunkeun pisan pikeun organisasi Parent Network salaku anggota indungna CSE, sareng salaki kuring, kami bagikeun warta anu hadé ka unggal indung bapa anu kami hubungkeun sareng pentingna ngiringan sareng diajar saloba anjeun tiasa.
-Dr. Pamela A.

Ngadaptar pikeun nampa acara panganyarna kami, warta jeung sumber.

Hayu Nganjang

Jaringan indungna WNY
1021 Jalan Raya Broadway
Buffalo, NY 14212

Taros Kami

Garis Pangrojong Kulawarga:
Inggris - 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Tol bébas - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org