Perencanaan Transisi mangrupikeun cara murid anu cacad tiasa lancar pindah ti sakola ka kagiatan pasca sakola (daérah hirup, diajar, damel sareng ulin).

Kagiatan ieu dimaksudkeun pikeun mantuan siswa ngamekarkeun kaahlian pikeun nuluykeun atikan (kuliah), latihan vokasional (dagang), pagawean (didukung/kompetitif), jasa déwasa (program), hirup mandiri jeung ilubiung dina masarakat. Kagiatan kudu dumasar kana tujuan nu bakal datang ditepikeun murid kaasup ngembangkeun kaahlian diperlukeun anu diperlukeun pikeun suksés dina ngahontal éta tujuan.

Transisi ka Dewasa

Sistem & Jasa Dewasa:

ACCES-VR - Dinas Pendidikan Propinsi New York – Karir sawawa distrik munding jeung neraskeun Ed Services.

Kantor pikeun Jalma kalawan Disability Development - kasempetan karir pikeun jalma kalawan disabilities.

Administrasi Kaamanan sosial - Bantuan jaminan sosial. 

Kaamanan Sosial Resource Center cacad – Sarat jeung sumber daya pikeun jalma kalawan disabilities.

Manajemén duit:

Manajemén artos mangrupikeun prosés anu ngabantosan anjeun nyaimbangkeun panghasilan sareng kabutuhan, kahoyong sareng tujuan anu bakal datang. Penting pikeun ngalacak pamariksaan anjeun, rekening bank sanés sareng pameseran anu anjeun lakukeun nganggo kartu kiridit. Ieu mantuan mastikeun yén naon méakkeun teu leuwih ti panghasilan Anjeun.

Penting pikeun ngajarkeun murid anu cacad nilai artos sareng kaahlian pikeun ngatur éta. Aya loba sumber sadia pikeun mantuan.

Kolaborasi Nasional dina Tenaga Kerja sareng Cacad pikeun Pamuda - Inpormasi literasi kauangan pikeun jalma ngora anu cacad 

Kaahlian Duit Praktis - Pangaweruh kauangan anu tiasa nguatkeun jalma pikeun ngatur artos sareng ningkatkeun kualitas kahirupan.

ProsperiKey – Hirup mayar cek pikeun mayar cek? Prosperi-Key bisa mantuan nutupan dasar. 

Perencanaan Transisi:

Zona Karir - Jelajahi jalur karir sareng sumber daya anu aya hubunganana sareng kakuatan, kaahlian, sareng bakat anjeun.

Pindah Abdi salajengna - Alat diréktori pikeun ngabantosan anjeun milarian karir salajengna. 

Guide Panghasilan Kaamanan Supplemental - Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan panghasilan kaamanan tambahan (SSI) nalika umur 18. 

Transisi Pendidikan/Pelatihan Pasca Menengah:

Puseur pikeun Émbaran Kolot jeung Sumberdaya - Perpustakaan sumber online pikeun kolot.

Aliansi Nasional ngeunaan Kasakit Méntal - Ngamimitian paguneman - Kuliah sareng kaséhatan méntal anjeun.  

Western New York Collegiate Konsorsium tina ngabela cacad - Fokus kana persiapan murid anu cacad pikeun transisi ti SMA ka kuliah. 

Transisi kana Pakasaban:

Jaringan Akomodasi Pakasaban (JAN) - Inpormasi ngeunaan akomodasi gaw, téknologi pitulung, sareng aksésibilitas. 

Kolaborasi Nasional dina Tenaga Kerja sareng Cacad pikeun Pamuda - Inpormasi literasi kauangan pikeun jalma ngora anu cacad

Transisi ka Hirup Mandiri:

Puseur pikeun Émbaran Kolot jeung Sumberdaya - Daptar pariksa hirup mandiri pikeun tim IEP. 

Tenant Sumberdaya Center – Renting kalawan disabilities. 

Western New York Independent Living, Inc. - Puseur hirup mandiri sareng sumber daya pikeun kulawarga. 

Ngadaptar pikeun nampa acara panganyarna kami, warta jeung sumber.

Hayu Nganjang

Jaringan indungna WNY
1021 Jalan Raya Broadway
Buffalo, NY 14212

Taros Kami

Garis Pangrojong Kulawarga:
Inggris - 716-332-4170
Espanol - 716-449-6394
Tol bébas - 866-277-4762
info@parentnetworkwny.org